Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Wordt uw website goed bezocht?

Wordt uw website goed bezocht?

Uit de statistieken van uw website kunnen we veel informatie halen: hoe vaak is uw website bezocht, welke pagina’s zijn populair, via welk artikel is men binnengekomen, waar haakt men af? Wat doet u met deze info? Niet iedere bezoeker neemt contact met u op of laat zijn gegevens achter. Maar u kunt uw bezoekers wel degelijk traceren! Wij bieden u de kans om meer rendement uit uw website te halen en op eenvoudige wijze nieuwe sales leads te genereren met een handige tool genaamd SalesFeed.

Handige online tool

Deze innovatieve B2B softwaretool biedt u inzicht in de gegevens van uw zakelijke bezoekers zoals: bedrijfsnaam, KvK-nummer, NAW-gegevens en e-mailadres(sen). Doordat deze tool de bedrijven herkent, weet welke webpagina’s zij bezocht hebben en hoe lang zij op uw website hebben gesurft (en hoe vaak), heeft u de beschikking over waardevolle leads.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van SalesFeed? Bekijk hier de video!

Follow-up bepaalt waarde

De opvolging van deze leads is bepalend voor het rendement van SalesFeed. Met de kennis die u heeft vergaard, kunt u doelgerichte verkoopgesprekken voeren en aanbiedingen op maat doen. Als specialist in telefonische acquisitie helpen wij u graag om van uw websitebezoekers waardevolle sales leads te maken en deze te converteren naar geïnteresseerde prospects en nieuwe klanten.

Voldoende traffic genereren

U dient er wel voor te zorgen dat uw website goed is ingericht en voldoende bezoekers aantrekt. Ook daarin kunnen wij u ondersteunen. Onze experts in Seach Engine Optimization (SEO) staan voor u klaar! Met de juiste keywords op de juiste plekken genereert u meer traffic naar uw website en dat leidt uiteindelijk tot meer omzet!

Wilt u ook weten wie uw website heeft bezocht?

Het Sales Plus team staat voor u in de startblokken. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717