Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

techniek

Wazo Riool

Wazo Riool, een professionele rioolspecialist gevestigd in Kolham is op zoek naar een interim accountmanager. Via Google komt Robert, eigenaar van het bedrijf op de site van Sales Plus terecht. Inmiddels is de samenwerking in volle gang. Robert vertelt op een enthousiaste manier over de vruchtbare samenwerking.

Bekijk de website van Wazo Riool

In vast dienstverband

“Zoals gezegd ben ik op de site van Sales Plus terecht gekomen. Ik kreeg er een goed gevoel bij. Uiteindelijk ben ik in contact gekomen met Daniëlle. Zij heeft ons geadviseerd om met haar neef Leon de werkzaamheden op te pakken. Dit bevalt ons uitstekend en het zou zomaar kunnen dat Leon hier vast in dienst komt.”

Het zorgt voor new business

“Leon is binnen ons bedrijf aan de slag gegaan als accountmanager. Leon is een zeer gedreven, professionele medewerker die zijn vak verstaat. Hij zorgt voor new business en brengt ons bedrijf weer een stap verder. We zijn in overleg met Sales Plus om te kijken of Leon hier vast in dienst kan komen, of dat het toch beter is om voor een aantal uur per week op interim basis verder te gaan, de toekomst zal het uitwijzen.”

De conversie is verhoogd

“Voordat Leon een bedrijf benadert, besteedt hij veel tijd aan het uitzoeken van alle ‘ins en outs’ over het bedrijf. Door de juiste informatie te vergaren voorafgaand aan de gesprekken is de kans op zinvolle afspraken groter. Het resultaat hebben we inmiddels wel gemerkt. De conversie is verhoogd en mijn verwachting is, dat dit in de toekomt nog hoger zal zijn. Een cijfer van 1 t/m 10? Het geven van een 10 vind ik wel heel hoog. Ik zou Sales Plus zeker een 9 of een 9,5 geven en aanbevelen bij anderen.”

In werkelijkheid nog beter

“Mijn advies voor Sales Plus is absoluut zo door te gaan. Wat mij betreft mag de kennis en professionaliteit van Sales Plus op de website ook krachtiger naar voren komen. In werkelijkheid is het bedrijf professioneler en beter, dan dat ik in eerste instantie op de website zou vermoeden. Schroom niet, de kwaliteiten zijn er absoluut!”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!