Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Verkoopgesprek vragen

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Verkoopgesprek vragen

Bij een goede voorbereiding horen ook verkoopgesprek vragen. Wanneer de afspraak gemaakt is, begint het tenslotte pas. Bij de voorbereiding voor het gesprek hoort ook het plannen en voorbereiden van de afspraak zelf. Hoe bereid je je voor? Wat is de locatie en met wie heb je te maken? Vraag jezelf af wat de geschiedenis van het bedrijf is, waar ze nu staan en wat de missie en toekomst van het bedrijf is.

Verdiep je in de gesprekspartner
Uit de verdieping in de gesprekspartner kan je veel opmaken. Als hij of zij al geruime tijd bij hetzelfde bedrijf werkt dan is er een schat aan ervaring. Verdiep jezelf ook in de betreffende branche om op gelijke voet te kunnen praten. Weet waar je het over hebt, tijdens het verkoopgesprek. Zo kan je beter inschatten waar de zwakke plekken liggen en waar jouw aanbod wellicht van pas kan komen.

Magie van de klik

Als je goed kan inschatten met wie je te maken hebt, dan kan je tijdens het gesprek makkelijk schakelen. De kans op een klik is groter en dat vergroot het succes. De kracht van een goede klik is ongekend groot.

Connectie met de prospect
Het is prettig om een bepaalde connectie met de prospect te hebben. Wellicht komen jullie uit dezelfde omgeving, ben je fan van een bepaalde sport of ken je elkaar via, via. Het kan ook zijn dat je een aantal zakelijke connecties hebt. Stel vragen over dit soort onderwerpen. Interactie over een ander onderwerp kan het gesprek wat informeler en prettiger maken.

De kracht van enthousiasme
Jouw enthousiasme kan het gesprek maken of breken tijdens verkoopgesprekken. Hoe kan je de prospect enthousiasmeren, als je zelf niet enthousiast bent? In principe sta je altijd 1-0 achter bij een verkoopgesprek. De ontvanger zat immers niet op jou te wachten. Het is belangrijk om het vervolg dan ook positief en enthousiast in te gaan. Als je dan toch al van iemands tijd gebruik maakt, laat het dan positief zijn!

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717