Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Dienstverlening

Vastgoed media

“Sales Plus is veel meer voor ons dan een partij die afspraken maakt. Ze leveren ons waardevolle marktinformatie waar wij van profiteren.”

Vastgoed media

Combinatie van prettige omgangsvormen en professionaliteit

Na wisselende ervaringen met het intern uitvoeren van koude acquisitie, ben ik op zoek gegaan naar een goede partij om telemarketing aan uit te besteden. Ik zocht een professioneel bureau, niet te groot. Sales Plus stak boven iedereen uit. Voor mij is de combinatie van prettige omgangsvormen en professionaliteit belangrijk. Sales Plus voldeed aan mijn voorwaarden en ook de vriendelijke uitstraling paste bij ons.

Meer inzicht in eigen mogelijkheden

We hebben een goed aantal betalende klanten aan de eerste fase overgehouden, die ook nog eens meer bij ons afnemen. Dit omdat wij uit de telemarketing campagne belangrijke marktinformatie hebben verkregen waardoor we onze focus gedeeltelijk hebben verlegd. De mensen van Sales Plus zijn onze oren en ogen in de markt en de samenwerking geeft meer inzicht in de mogelijkheden voor onze organisatie. Dit is zeer waardevol en VastgoedMedia profiteert ervan.

Niet de meeste afspraken maken, maar wel de beste

Ik had weinig ervaring met het uitbesteden van het generen van new business. Ik ben het gewoon maar gaan proberen. Sales Plus bood een pilotfase om te zien of onze campagne zou aanslaan en wat de resultaten zouden zijn. Men was tijdens het voortraject zeer eerlijk en gaf aan dat het belteam niet de meeste afspraken maakt, maar wel de beste. Kwaliteit voor kwantiteit dus. Uiteindelijk heb je ook meer aan afspraken met partijen die concrete interesse tonen; daar hou je aan het einde meer aan over. Je bent meer tijd kwijt aan een berg afspraken die erdoor heen zijn gedrukt en het levert uiteindelijk minder op.

Het levert ons veel op

De samenwerking met Sales Plus verloopt uitermate prettig. De communicatie is vlot, kort en bondig. Er is overleg waar nodig en nooit overmatig. We worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en vorderingen. Interessante marktinformatie wordt door het team opgepikt en doorgegeven. Het levert ons dus veel meer op dan alleen goede afspraken.
Daarnaast zijn we uiteindelijk goedkoper uit door de telemarketing uit te besteden. Als we het intern zouden moeten oppakken en begeleiden, zou ons dat veel meer tijd, energie en geld kosten.

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!