Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Van Daalen & Partners

Subsidieadviesbureau Van Daalen & Partners richt zich op het verkrijgen van subsidies voor innovatieve projecten. Via een online subsidiecheck kan snel bekeken worden of een project in aanmerking komt voor subsidie. Bij Van Daalen is de klant van aanvraag tot uitvoering verzekerd van deskundig advies en begeleiding.

Bekijk de website

Sinds 2008 in zee met Sales Plus

Eigenaar Jaco van Daalen vertelt: “In 2008 heb ik Sales Plus voor het eerst ingeschakeld voor telefonische acquisitie. Wat meteen opviel was het niveau van de medewerkers: goed gekwalificeerd, geïnteresseerd en betrokken.”
Voorheen belde Van Daalen zelf; dat doet hij nu niet meer. Hij vertrouwt volledig op de kennis en ervaring van Sales Plus. De samenwerking houdt al zeven jaar stand en werpt zijn vruchten af.

Professionele gesprekspartner

Van Daalen vindt het prettig dat Sales Plus telkens de mensen inzet die bekend zijn met de materie. Er hoeft geen uitgebreide voorbereiding meer aan een belronde vooraf te gaan. De partijen kennen elkaar door en door.
“De mensen van Sales Plus begrijpen de subsidiematerie goed èn vinden het leuk. Ze stellen de juiste vragen en dankzij hun kennis kunnen ze ook doorvragen. Ze zijn een gelijkwaardige gesprekspartner voor mijn opdrachtgevers. Ze voeren geen ‘bulkgesprekken’ zoals andere bureaus en doen geen valse beloftes.”

Flexibele werkwijze

Jaarlijks zijn er verschillende belrondes. Dit is inherent aan de aanvraagmomenten voor subsidies. De markt voor subsidieadvies is flink verzadigd. Het is lastig om aan goede adressenbestanden te komen. De concurrent belt vaak in dezelfde periode en vist dikwijls in dezelfde vijver. Van Daalen is constant op zoek naar nieuwe bronnen met adressen.
Indien er weinig respons is, heeft het geen zin om verder te bellen. Als de projectmanager van Sales Plus dit signaleert, koppelt hij het terug naar Van Daalen en wordt gezamenlijk besloten de belronde wel of niet voort te zetten. Sales Plus is hier zeer flexibel in. “Het is bijzonder prettig dat we de belronde gewoon kunnen opschorten als het even niet het goede moment blijkt te zijn. Sales Plus kan snel schakelen. Bewonderenswaardig! Je moet toch je mensen ineens anders gaan inzetten dan gepland.”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!