Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

overige branches

Thomas Fasting Fotografie

Wat mij meteen opviel aan de website van Sales Plus is dat zij al meteen een beeld schetsen van hun organisatie. Voor mij is het prettig om – je bent een fotograaf of je bent het niet – foto’s met naam en informatie te zien. Zo wist ik meteen dat ik met ervaren medewerkers van doen had. En dat is waar ik naar op zoek was, ik ben zelf een ervaren fotograaf en wil dat de partij waarmee ik samenwerk dat ook goed kan overbrengen.

Bekijk de website van Thomas Fasting

Verdiepen en inkoppen

Sales Plus weet goed wat ik aanbied en welke kwaliteit ik wil overbrengen. Tijdens de intake die we hebben gehad hebben we gesproken over wensen, verwachtingen en hoe we deze samen waar kunnen maken. Het is een verademing dat ze niet met standaard belscripts werken. Ze richten zich in mijn geval op middelgrote bedrijven in mijn regio. Ook verdiepen ze zich in elk bedrijf dat gebeld wordt zodat ze weten waar ik iets voor dat betreffende bedrijf zou kunnen betekenen en waarom. Zij zorgen voor de afspraken, en ik ‘kop ze in’.

Nét dat stapje extra

Sales Plus heeft mij aangenaam verrast met het feit dat ze zoveel tijd en moeite steken om iemand aan de lijn te krijgen. Ik ontvang netjes alle gespreksverslagen en dan zie ik dat er soms wel 8 keer gebeld is om iemand aan de lijn te krijgen. Uiteraard zijn er altijd mensen die geen interesse hebben dus je kunt wel nagaan hoeveel uren er in gaan zitten. Dat kan ik zelf nooit bewerkstelligen. Dat is niet mijn vakgebied. Daarbij komt dat zij nét dat stapje extra zetten wat betreft doorvragen, vertellen wat ik kan toevoegen, nog even doorgaan wanneer een partij nee zegt. Het gebeurt regelmatig dat er gezegd wordt: laat hem toch maar eens langskomen. Mij zou dat niet gelukt zijn. Ik ga niet zeggen: “ik ben een hele goeie fotograaf, kies mij”.

Succes delen

Het mooie van Sales Plus is dat zij net zo graag die nieuwe klant willen binnen halen als dat ik dat zelf wil. Toen de eerste opdracht binnenkwam waren we daar allemaal heel blij mee. De inspanningen worden beloond. Ik heb een hoop afspraken staan en er liggen een hoop ijzers in het vuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat alles wat ik er in stop er ook weer uit komt. Dat hoeft niet op korte termijn. Ik heb juist baat bij opdrachten waar ook langdurige samenwerkingen uit ontstaan.

Vertrouwen in de toekomst

Het is heel fijn om dankzij Sales Plus ook in rustiger tijden doorstroom in opdrachten te kunnen ervaren. Doordat ik zoveel gedetailleerd inzicht heb in de resultaten kan ik ook zien wat werkt en welke koers we kunnen gaan varen bij het vinden van nieuwe opdrachtgevers. Ik zou ze dan ook van harte aanbevelen en heb dat ook al gedaan. Medefotografen geven aan dat ze dat slim vinden. Het zet ze aan het denken. Ik zie als ondernemer het inschakelen van Sales Plus als een investering in de toekomst. Ik doe dat met veel vertrouwen.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!