Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Telemarketing

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Telemarketing

Ben je op zoek naar een telemarketing bureau met HBO werk- denkniveau en voldoende commerciële ervaring? Dan ben je bij Sales Plus aan het juiste adres. Wij hebben telemarketing in ons DNA en helpen je graag bij het werven van nieuwe klanten.

Telemarketing met online mogelijkheden
Bij Sales Plus gaan we niet voor de oude methode van telefonische acquisitie, namelijk zoveel mogelijk bellen in zo kort mogelijke tijd. Wij knopen een gesprek aan op basis van onze gedetailleerde achtergrondkennis van jouw potentiële klanten en markt. Regelmatig horen wij: koude acquisitie is verleden tijd. Hier zijn wij het volledig mee eens. Door op de juiste manier gebruik te maken van de online mogelijkheden in combinatie met telemarketing is koude acquisitie, warmer dan ooit. Telemarketing anno nu is het creëren van een verlengstuk van uw eigen organisatie.

Wat is goede telemarketing?
Voor goede telemarketing zijn in ieder geval deze twee voorwaarden vereist: de telemarketeer moet het product of dienst tot in detail kennen: om ervoor te zorgen dat Sales Plus erachter komt wat jouw product of dienst precies is zullen wij samen een voorbereidingstraject aangaan. Dit kost tijd, maar zal op den duur absoluut het gewenste resultaat opleveren.

Geen script

Wij gebruiken geen script: een gesprek waarin vooraf opgestelde vragen opgelezen worden is de reden dat telemarketing vaak niet gewaardeerd wordt. Daarom gaat Sales Plus te werk op basis van de voorbereiding en de kennis van de markt en de potentiële klanten.

Kwalitatieve leads door telemarketing
Veel telemarketing bedrijven werken op basis van de ‘no cure, no pay’ methode. Dit klinkt interessant en zonder risico’s, maar dat is zeker niet het geval. Deze callcenters zullen simpelweg jouw agenda vol proberen te drukken met afspraken, zonder dat er selectief is gefilterd op slagingspercentage tijdens je afspraak. Sales Plus plant alleen een afspraak voor je in als wij denken dat je daadwerkelijk iets voor elkaar kunt betekenen.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717