Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Jouw eigen relatie ontwikkelaar

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

BEHOEFTE AAN DE IDEALE KLANT?

Relatie ontwikkelaars met expertise

Zoek je relatie ontwikkelaars die met hun expertise kunnen bijdragen aan het realiseren van jouw doelstellingen als ondernemer? Het groeien van een gezond en succesvol bedrijf staat of valt bij het vinden van de ideale zakelijke relatie. Ons team bestaat louter uit sales en marketing professionals met een HBO denk-en werkniveau. Wij helpen jouw bedrijf met het identificeren van de markt, effectief benaderen van de ideale relatie en het verhogen van de omzet.

Bekijk onze referenties

KWALITEIT VERSUS KWANTITEIT

Borg je kwaliteit

Sales en marketing uitbesteden bij ons? Graag!
Wij vinden het namelijk het leukste vakgebied dat er is. Ons Sales Plus team bestaat uit hoogopgeleide medewerkers met veel kennis en een ruime, commerciële ervaring. We verdiepen ons volledig in jouw bedrijf en voeren volstrekt natuurlijke gesprekken met jouw ideale toekomstige relatie. Kwaliteit boven kwantiteit. We brengen je zorgeloos aan tafel, daar waar je graag echt wilt zijn.

IDEALE KLANT GEZOCHT

Onze werkwijze

Het opbouwen van de ideale relatie is een continue bezigheid. Het vraagt om de nodige voorbereiding, flexibiliteit, nauwkeurigheid en kennis. We gebruiken een specifieke doelgroepsegmentatie, waarin we op basis van diverse selectiecriteria, in samenspraak met jou, een keuze maken.

We halen zoveel mogelijk waardevolle informatie boven tafel alvorens we de interesse peilen. Alle informatie leggen wij vast in ons online CRM systeem die wij speciaal voor jou inrichten en 24/7 toegankelijk is voor jou.

Om vast te stellen waar de mogelijkheden liggen, vragen wij een opdrachtgever altijd vooraf een Go To Market plan in te vullen, met als doel een gedegen plan van aanpak te maken.

ERVARING IN DUITSLAND

Acquisitie in Duitsland? Kein Problem!

Naast de hulp die wij kunnen bieden in Nederland en Vlaanderen bieden wij ook de mogelijkheid om de Duitse markt te betreden. Met de kennis en ervaring die wij van Duitsland hebben opgedaan, zijn wij goed in staat om ook deze markt te bewerken met behulp van native speaking professionals.

Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen

Wie denkt dat het uitbesteden van sales & marketing alleen voor grote bedrijven is weggelegd, heeft het mis. Juist binnen het MKB is er de behoefte aan professionele ondersteuning. Wil jij weten wat Sales Plus heeft bereikt bij andere ondernemers in diverse branches?

Lees dan de enthousiaste verhalen van veel van onze opdrachtgevers door de jaren heen.

Meer referenties

"Koude acquisitie is een vak apart, dat laat ik graag aan specialisten over. Na een eerste kennismakingsgesprek met Sales Plus had ik direct een goed gevoel.”

Damman - specialist in staalwerk en assemblage Hans

“Sales kennis is belangrijker dan diepgaande technische kennis.”

A. van de Hulst Lasbedrijf Anne

“Recht door zee, flexibel en professioneel, dat is Sales Plus”

FeedbackNow - Meten van klanttevredenheid Maurik

“Sales Plus onderscheidt zich met een grondige werkwijze.”

Promen - sociaal werkvoorzieningsbedrijf Wibo

“Een praktische doelgerichte aanpak”

Perspectief in werk - coachingsbedrijf Leen

Ben je toe aan nieuwe waardevolle relaties?

Onze aanpak is gegarandeerd succesvol en feitelijk meetbaar. We zorgen voor kwalitatieve relaties die opdrachten opleveren, nu of in de toekomst. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden of passend advies te geven. Bel vrijblijvend en informeer naar jouw mogelijkheden!