Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Telefonische acquisitie

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Behoefte aan meer leads?

Telefonische acquisitie

Wij geloven erin dat we door onze expertise in telefonische acquisitie kunnen bijdragen aan het realiseren van een droom voor jou als ondernemer: namelijk het laten groeien van je gezonde en succesvolle bedrijf met nieuwe, waardevolle klanten! Wij maken gebruik van een geavanceerd Smart Sales Assistant (SSA), een slimme tool waarmee wij zorgen dat het gehele acquisitie proces soepel en automatisch verloopt. Door stappen in het sales proces te automatiseren helpen we jouw bedrijf met slim prospects identificeren, effectiever te benaderen en deals te closen.

Bekijk onze referenties

Geen kwantiteit, maar kwaliteit

Telefonische acquisitie uitbesteden

Telefonische acquisitie bij ons uitbesteden? Graag. Wij vinden het namelijk heerlijk om te doen. Ons Sales Plus team bestaat uit hoogopgeleide medewerkers met ruime, commerciële ervaring. Onze medewerkers verdiepen zich volledig in jouw bedrijf. Dit alles, zodat wij geen script op hoeven te lezen, maar natuurlijke gesprekken met jouw (potentiële) klanten kunnen voeren. Wij leveren daardoor geen kwantiteit, maar kwaliteit. Alle informatie die je nodig hebt om de deal te sluiten bieden wij jou op een presenteerblaadje. Vervolgens kan jij zorgeloos aan tafel gaan bij jouw toekomstige klant.

Unique Buying Reasons

Onze werkwijze

Het werven van prospects is een continue bezigheid. Het is niet zomaar even wat rondbellen. Het vraagt om de nodige voorbereiding, flexibiliteit en kennis. Wij maken gebruik van specifieke doelgroepsegmentatie en slimme selectiecriteria om gericht prospects te kunnen bereiken. Maar hier stopt onze service niet. Naast het werven van prospects verkennen wij ook de markt voor jou.

We peilen de interesse en halen waardevolle informatie boven water. Het verkennen van de markt doen wij middels telefonische gesprekken en het analyseren van de websitebezoekers. Al deze informatie leggen wij vast in een online database, zodat je dit later rustig kunt bekijken. Om dit zo effectief mogelijk voor jou te kunnen realiseren werken wij met belmomenten op basis van een vast uurtarief.

Op basis van deze ingewonnen informatie gaan wij samen met jou kijken wat vanuit jouw (potentiële) klanten de sterkste Unique Buying Reasons zijn van jouw producten of diensten. Middels een frisse blik kaderen wij samen het ‘waarom’ af achter jouw propositie (Go to Market Plan). Dit allemaal met als doel dat jij je, als bedrijf, beter kunt profileren in de markt en wij nog effectiever acquisitie kunnen plegen.

Ervaring in Duitsland

Acquisitie in Duitsland? Kein Problem!

Acquisitie in Duitsland uitvoeren? Geen probleem. Of heb je de eerste stappen genomen maar bleek het moeilijker dan verwacht met de juiste handelspartner in gesprek te komen? Met de kennis en ervaring die wij van Duitsland hebben opgedaan, zijn wij als geen ander in staat je in contact te brengen met de juiste gesprekspartner.

Neem voor vragen vrijblijvend contact met ons op.

Referenties

Wat onze klanten zeggen

Wie denkt dat het uitbesteden van telemarketing alleen voor grote bedrijven is weggelegd, heeft het mis. Juist binnen het MKB is de behoefte aan ondersteuning voor acquisitie groot. Wilt u weten wat Sales Plus heeft bereikt bij andere ondernemers? Lees dan de verhalen van onze opdrachtgevers.

Meer referenties

"Koude acquisitie is een vak apart, dat laat ik graag aan specialisten over. Na een eerste kennismakingsgesprek met Sales Plus had ik direct een goed gevoel.”

Damman - specialist in staalwerk en assemblage Hans

“Sales kennis is belangrijker dan diepgaande technische kennis.”

A. van de Hulst Lasbedrijf Anne

“Recht door zee, flexibel en professioneel, dat is Sales Plus”

FeedbackNow - Meten van klanttevredenheid Maurik

“Sales Plus onderscheidt zich met een grondige werkwijze.”

Promen - sociaal werkvoorzieningsbedrijf Wibo

“Een praktische doelgerichte aanpak”

Perspectief in werk - coachingsbedrijf Leen

Kun je meer prospects gebruiken?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden, of passend advies te geven. Bel vrijblijvend!