Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Telefonisch verkoopgesprek

Telefonisch verkoopgesprek

Bij een telefonisch verkoopgesprek is het van belang dat u van uitstel geen afstel maakt en dat u goed voorbereid te werk gaat. Een telefonisch verkoopgesprek goed uitvoeren levert je nieuwe afspraken op, meer klanten en uiteindelijk meer omzet. Je kunt het uitbesteden, maar wellicht heb je het verkoopgesprek zelf al goed in de vingers.

Telefonisch verkoopgesprek is effectief

Koude acquisitie is nog steeds een effectieve manier om nieuwe klanten te werven. Het is belangrijk om je van te voren goed in te leven. Bereid je voor, stel vragen en zorg da je erachter komt wat de prospect precies nodig heeft. Zo kan je inspelen in de behoefte van de klant.

Enthousiasme

Wanneer je enthousiast bent dan straal je dat uit naar de prospect. Als je achter jouw dienst of product staat dan is je gesprekspartner ook eerder geïnteresseerd. De klank van je stem kan jouw woorden kracht bij zetten.

Doorvragen tijdens telefoongesprek

Als je goed voorbereidt bent is het makkelijker om door te vragen. Je hebt namelijk al meer kennis van de materie. Zo is er tijdens het gesprek voldoende stof tot praten om erachter te komen of er een match is tussen de prospect en de behoeften van jouw aanbod.

Telefonische acquisitie

Denk bij telefonische acquisitie niet dat u er na een paar telefoontjes al bent. Telemarketing is voor de lange adem. Contacten moet u op- en uitbouwen. U leert uw klanten vanzelf kennen.

Telefonisch verkoopgesprek uitbesteden

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan! Wij geven salestrainingen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717