Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Dienstverlening

SWS De Welplaat

“De discipline van Sales Plus heeft positieve weerslag op onze organisatie. Door de financiële crisis en ontwikkelingen in het sociale beleid van de overheid, hadden we nieuwe klanten nodig. Er waren helaas een aantal klanten weggevallen en daarnaast hebben we onszelf targets gesteld om meer diversiteit en spreiding in ons klantenbestand te brengen."

SWS De Welplaat

Sales is specialistisch werk

We zijn er eerst zelf een poosje mee aan de gang gegaan, maar telefonisch verkopen is specialistisch werk. Als je het tussen alle andere werkzaamheden door moet doen en het moeizaam gaat, dan neemt de discipline al snel af. De medewerkers die het bij ons zouden oppakken, werden er alleen maar gefrustreerd van. Het werkte niet. Ik heb toen contact gezocht met een bureau dat tien jaar geleden voor ons de koude acquisitie deed. Dat is destijds zeer goed bevallen, met goede resultaten en veel nieuwe klanten. Dat bureau is in de tussentijd echter een andere richting opgegaan en ik ben gaan kijken naar andere mogelijkheden.

Zes nieuwe klanten

De resultaten zijn zeer goed en voldoen zeker aan mijn verwachtingen. We hebben er al zes klanten aan overgehouden waarmee we, naar het uitziet, een langdurige relatie kunnen aangaan. Het gaat ons niet om een paar klussen. We willen langdurige, duurzame relaties aangaan waar wij onze planning op kunnen maken.

Door de zure acquisitie appel heen buiten

Precies op dat moment kreeg ik zes appels toegestuurd van Sales Plus met de boodschap dat zij voor ons door de zure appel van koude acquisitie kunnen bijten. Dat was een hele goede trigger, op het juiste moment. De uitnodiging voor een afspraak voor nadere kennismaking heb ik direct aangenomen. Tevens door de goede referentie die collega-directeur Remco Wijnia van DSW Rijswijk me gaf over de resultaten die Sales Plus voor hen boekt, was het snel duidelijk dat zij ook voor ons de juiste partner is.

Goede voorbereiding geeft voorsprong

Ik volg persoonlijk de afspraken op die Sales Plus maakt. Door de gespreksgegevens die worden vastgelegd en de informatie die wordt achterhaald, heb je tijdens het gesprek met de potentiële klant direct een voorsprong. Er is altijd een interesse bij de prospect, je komt er niet om alleen koffie te drinken. De bedrijven waar ik op bezoek ga, sluiten ook qua werkzaamheden altijd goed aan bij hetgeen wij zoeken. Sales Plus zoekt in de gesprekken goed uit of er een match is. Is het duidelijk dat die er niet is, dan hoef ik ook niet op pad.

Achtergrondkennis aanwezig

De voorbereiding door het team is zeer degelijk. Er is goed gekeken naar ons bedrijf, de cultuur, onze werkwijze. Het is belangrijk dat ze een duidelijk beeld hebben van de soort werkzaamheden waar we naar op zoek zijn. En ook wat wij niet zoeken en kunnen. Het is tevens belangrijk dat zij weten wat er speelt in ons werk, in het sociale beleid.

Vooraf hebben we ook goed gekeken naar de doelgroep: welke bedrijven gaan we benaderen? Het is soms best lastig te bepalen waar je potentiële opdrachtgevers moet zoeken. Door te onderzoeken in welke categorieën onze huidige opdrachtgevers vallen, kun je een goede selectie maken en vergroot je de kans op aansluiting en dus op succesvol resultaat.

Discipline

Door de samenwerking met Sales Plus hebben onze eigen commerciële activiteiten een flinke boost gekregen. Ze kijken bijvoorbeeld kritisch mee naar hoe wij zaken opvolgen. De discipline die Sales Plus hanteert, heeft ook op onze organisatie zijn weerslag. Zaken die we moeten opvolgen, zoals offertes, dat doen we direct.

Het CRM systeem waar Sales Plus mee werkt, helpt daarbij. We kunnen heel gemakkelijk volgen wat er gebeurt, openstaat of waar wij in actie moeten komen.
Sales Plus beschouw ik daardoor echt als onze backoffice. Geen bureau op afstand, maar een onderdeel van onze organisatie.

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!