Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

techniek

Snijtech B.V.

Ab Meutgeert van Snijtech: ik herken zowel het acquisitie plegen in tijden dat het minder gaat als ook in goed lopende tijden. Maar in mijn ogen is acquisitie iets wat je bij voortduring doet en niet speciaal gebonden aan goede of slechte tijden. Het is een continu proces.

Snijtech B.V.

Acquisitie terwijl de zaken goed gaan

Wij hebben nu in een tijd dat we het druk hebben, gekeken of we nog in een andere branche er een paar grote klanten bij kunnen hebben.

Ik had van te voren wel twijfels of in deze doelgroep, die wat meer een 'vechtmarkt' is, vooral prijs uiteindelijk een doorslaggevende factor zou kunnen zijn. Maar de moeite van het onderzoeken waard.

Actief op de Nederlandse en Duitse markt

Aangezien Sales Plus ook op de Duitse markt actief is zijn we met beide landen aan de slag gegaan in verschillende segmenten. Sales Plus heeft aardig wat afspraken en aanvragen kunnen regelen voor ons maar mijn twijfel over de branche in Nederland werd deels bevestigd. We kregen veel positieve feedback tijdens afspraken en rondleidingen in ons bedrijf maar uiteindelijk bleek niet iedereen in de gekozen doelgroep voor ons te kiezen, vanwege prijstechnische redenen . De Duitse markt daarentegen liep heel anders en daar kregen we bij 1 van de afspraken al gelijk een mooie opdracht mee. Duitsland bleek een goede zet.

De markt onderzocht

We hebben afspraken gehad van Sales Plus van goede kwaliteit en ook aardig wat aanvragen. Als je twijfels hebt of je propositie aan zal slaan in een bepaalde doelgroep kom je daar alleen maar achter door dit te gaan onderzoeken. We zijn positief over de inzet van Sales Plus en op de Duitse markt zijn mooie openingen ontstaan op de branche waar we daar op ingezet hebben. De actie door Sales Plus in Nederland heeft ons naamsbekendheid bezorgd in deze sector maar we hebben er niet het aantal gewenste klanten uit gehaald wat we zochten. Hier kom je alleen maar achter door een gerichte actie uit te voeren.

Waarom Sales Plus aanbevelen?

Ik denk dat Sales Plus heel breed inzetbaar is voor allerlei verschillende opdrachtgevers en niet specifiek gebonden aan onze branche. Het is een partij die je in kunt zetten als je vrij doelgericht en planmatig te werk wilt gaan en capaciteit wilt hebben. Het is goed om een duidelijk beeld te krijgen hoe de markt ligt binnen verschillende doelgroepen, en ook binnen verschillende landen. En dat heeft het ons zeker opgeleverd.

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!