Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Salestraining op maat

Contact ons

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Salestraining op maat

Je bent op zoek naar een salestraining op maat? Een training die zorgt dat jouw verkooptalent aanzienlijk toeneemt. Meer afspraken, betere afspraken en uiteindelijk meer concrete opdrachten. Niet alleen de onderneming groeit, ook jij als persoon maakt een mooie ontwikkeling door. Een salestraining op maat ziet er bij ons als volgt uit:

Fase 1: sales assessment (nulmeting en sessie 1)
Na een persoonlijk intake gesprek volgt een sales assessment die online wordt afgenomen. Op basis van het onderzoek maken wij een 360 graden feedbackrapport welke binnen 14 dagen beschikbaar is. Dan volgt een persoonlijke sessie om de uitkomsten met elkaar te bespreken.

Fase 2: acceptatie en doelen (sessie 2 en 3)
Als je jouw verkoopgedrag wilt veranderen aanscherpen/verbeteren, begint dat altijd met het bepalen van het vertrekpunt, acceptatie van de huidige situatie. We kijken naar jouw commerciële kwaliteiten en tekortkomingen/ontwikkelpunten voor het bepalen van de sales hulpvraag, de tussentijdse doelen en het einddoel van het traject. In deze fase kan ook een gesprek plaatsvinden in het bijzijn van uw leidinggevende.

Fase 3: aan het werk (sessie 4 en 5)
De Sales Coach gaat met jou aan de slag. Je wordt begeleid bij de verkoopactiviteiten waar een hulpvraag over is ontstaan. Er kunnen allerlei vormen van coaching ingeschakeld worden, bijvoorbeeld coaching on-the-job, waarbij de coach aanwezig is tijdens jouw interne en/of externe verkoopgesprekken. Daarbij kunnen we gebruikmaken bij de interne gesprekken van video-opnames en een eventuele trainingsacteur. Je krijgt feedback van de coach en tips om de volgende acquisitiegesprekken nog succesvoller te laten verlopen. Naast jouw persoonlijk actieplan krijg je ook een praktijkopdracht mee van de coach. Vervolgens ga je zelfstandig een aantal weken aan de slag en heb je per skype of telefoon minimaal één keer per week contact met jouw coach. We monitoren het persoonlijk actieplan/proces nieuwe gedrag nauwkeurig.

Fase 4: tussentijdse evaluatie (sessie 6)

Tijdens deze evaluatiesessie wordt besproken of de tussentijdse doelen zijn behaald en eventueel wordt het einddoel naar boven of beneden bijgesteld. We bespreken concreet wat je wilt bereiken en binnen welke tijdspanne. We helpen bij het opstellen van een helder vervolgplan van aanpak.

Fase 5: aan het werk- vervolg (sessie 7)
Je gaat zelfstandig verder met jouw (nieuwe) einddoel. Dit monitoren controleren we door contact te houden per telefoon of skype. Na een aantal weken zal de coach opnieuw aanwezig zijn tijdens jouw sales activiteiten om jouw voortgang te monitoren en je eventueel van nieuwe feedback te voorzien.

Eind: borging salestraining (sessie 8)
Eindgesprek. We hebben je op weg geholpen naar een continue verbetering van jouw sales kwaliteiten. We reiken handvatten aan zodat je je daadwerkelijk blijft ontwikkelen op commercieel gebied. Dit gesprek kan eventueel plaatsvinden in aanwezigheid van jouw leidinggevende.

Gemiddeld genomen gaan we uit van acht sessies. Afhankelijk van de strekking van de hulpvraag, kan het zijn dat er minder of meer sessies nodig zijn, maar er geldt altijd een maximum van tien.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717