Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Techniek

Roosen Industries / Roosen BPL

John Kuijpers, Commercieel Directeur vertelt: Het was voor ons de eerste maal dat wij zijn gaan kijken voor uitbesteding van de koude acquisitie. Er zijn diverse gesprekken geweest met een aantal bedrijven, uiteindelijk is gekozen voor Sales Plus ivm het concept en de professionele werkwijze. Vooraf was de grote vraag of het concept van Sales Plus zou werken voor ons bedrijf, maar dit bleek ruimschoots te voldoen.

Roosen Industries / Roosen BPL

Inwerktraject wordt zeer grondig aangepakt

Het intensieve voortraject is belangrijk, dit wordt zeer grondig aangepakt door Sales Plus. Eerst worden er allerlei (kritische) vragen gesteld over onze product / markten / etc. en waarom wij het verschil maken in de markt. Het is goed om stil te staan bij deze vragen, het heeft ons weer aan het denken gezet. Daarna is er gezamenlijk een Go To Market plan opgesteld. De bedrijfspresentatie is van belang om zo je nieuwe “externe” collega’s beter te leren kennen, waardoor samenwerking persoonlijker wordt.

Mooie precisie afspraken

Er zijn in korte tijd een behoorlijk aantal kwalitatief goede precisie afspraken gemaakt zowel op de Nederlands als op de Duitse markt (dit wordt uitgevoerd door native speakers) dankzij de intensieve inzet van Sales Plus. Hoewel de definitieve resultaten nog moeilijk meetbaar zijn (traject tussen gesprek en order duurt over het algemeen een aantal maanden), is het gevoel bij de afspraken goed. Ook is er veel info naar bedrijven gestuurd, zo werkt Roosen Industries aan zijn naamsbekendheid, waardoor deze prospects eerder aan Roosen BPL zullen denken als de behoefte concreet wordt.

Waar voor je geld

De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren met alle medewerkers binnen Sales Plus en alle rapportages en overzichten vanuit hun eigen CRM-systeem als professioneel, zeer goed en waar voor je geld. Tijdens de gemaakte afspraken hebben wij mogen ervaren dat de “externe collega’s” van Sales Plus zich echt als collega’s van ons bedrijf presenteren, de prospect heeft niet in de gaten dat wij met een externe professioneel bureau werken.

Wel cijfer? Een 8 á 9

Ik geef de samenwerking een 8 á 9 i.v.m. de zeer open communicatie, het strategische meedenken, de goed gekwalificeerde afspraken, het CRM systeem en de transparante manier van werken. Gezien het geheel zal ik Sales Plus zeker aanbevelen bij andere bedrijven indien acquisitie ter sprake komt. Sales Plus is op haar best bij bedrijven die in een nichemarkt zitten, hoe specifieker het product hoe beter het resultaat.

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!