Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Rendement op koude acquisitie

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Rendement op koude acquisitie

De samenwerking met jou (onze opdrachtgever) is van meet af aan zeer intensief. Het gaat er uiteindelijk om dat je nieuwe klanten werft. Wij zorgen ervoor dat iedere fase van het acquisitietraject grondig met jou wordt doorgenomen en dat alle kansen worden benut.

Rendement op koude acquisitie verhogen
Een kritieke fase in het proces is bijvoorbeeld wanneer de door ons gemaakte afspraken worden opgevolgd door jouw accountmanagers. Om elkaars taal goed te begrijpen, maken we gebruik van een relatiemanager die fungeert als tussenpersoon. De kennisoverdracht is essentieel voor een intensieve samenwerking; daarmee verhogen we het rendement op koude acquisitie.

Grondige voorbereiding

Om dit te bereiken worden de eerste afspraken grondig voorbereid en geëvalueerd. Daarna kunnen wij de afspraken beter kwalificeren en knelpunten bij het opvolgen achterhalen. Indien de fysieke afspraken met jouw prospects niet leiden tot het verzilveren van leads, kan het zijn dat jouw accountmanagers niet over de juiste tools beschikken om potentiële klanten over de streep te trekken.

Coaching on-the-job
Wij hebben verschillende manieren van aanpak om de skills van uw medewerkers verder te ontwikkelen. We bieden begeleiding door middel van coaching on-the-job. Het draait immers om de getekende opdracht, dus om jouw omzet!

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717