Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Referenties

Wat opdrachtgevers over ons zeggen...

Wie denkt dat het uitbesteden van telemarketing alleen voor grote bedrijven is weggelegd, heeft het mis. Juist binnen het MKB is de behoefte aan ondersteuning voor acquisitie groot. Wilt u weten wat Sales Plus heeft bereikt bij andere ondernemers? Lees dan de verhalen van onze opdrachtgevers.

Techniek

Draline BV

Mark Linders zegt hierover: In de metaal lijkt het dat bedrijven het heel druk hebben momenteel. Dat is ook zo, maar als je wat verder kijkt zie je dat men vaak afhankelijk is van een paar grote klanten die voor de meeste omzet zorgen. Het gevolg is dat je dan vaak de neiging hebt om vooral naar die klanten te luisteren. En het maakt je kwetsbaarder.

Ga naar de referentie

Techniek

Donk Industries

Gilbert Schmitz vertelt hoe hij denkt over acquisitie en waarom Donk Industries dit traject heeft ingezet:

Donk Industries is van oudsher een familiebedrijf ( bestaat sinds 1932) en heeft lang gewerkt zonder echt actief naar buiten te treden. Er was ook voldoende werk met vaste klanten zodat we meer een bedrijf waren die de deuren wat gesloten had dan dat ze open stonden. De zaken gingen toch wel goed.

Ga naar de referentie

techniek

Snijtech B.V.

Ab Meutgeert van Snijtech: ik herken zowel het acquisitie plegen in tijden dat het minder gaat als ook in goed lopende tijden. Maar in mijn ogen is acquisitie iets wat je bij voortduring doet en niet speciaal gebonden aan goede of slechte tijden. Het is een continu proces.

Ga naar de referentie

techniek

Koninklijke van Twist B.V.

“Hoe we bij Sales Plus terecht zijn gekomen? Goeie vraag. Volgens mij heb ik via Google naar een aantal partijen gezocht. Uiteindelijk is Sales Plus het best naar voren gekomen. Vooraf had ik wel twijfels. Ik had überhaupt al twijfels bij een vorm van telefonische acquisitie.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

ADVOSS Verkeersveiligheid

Danny van Oss vertelt: Ik heb Sales Plus gevonden op internet en wat mij vooral aansprak was de verschillende achtergrond van de mensen die er voor werken. Heel divers en het leek mij een heel leuk team dat, en dat vond ik vooral belangrijk, plezier heeft in wat ze doet. Het leuk vinden van koude acquisitie gaf voor mij de doorslag om Sales Plus te benaderen.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Thomas Fasting Fotografie

Wat mij meteen opviel aan de website van Sales Plus is dat zij al meteen een beeld schetsen van hun organisatie. Voor mij is het prettig om – je bent een fotograaf of je bent het niet – foto’s met naam en informatie te zien. Zo wist ik meteen dat ik met ervaren medewerkers van doen had. En dat is waar ik naar op zoek was, ik ben zelf een ervaren fotograaf en wil dat de partij waarmee ik samenwerk dat ook goed kan overbrengen.

Ga naar de referentie

Techniek

Interroll

“Toen wij een telemarketingbureau zochten, heb ik na research op internet zes bureaus aangeschreven. Met drie daarvan zijn wij in gesprek gegaan. Sales Plus viel meteen op. Ze stelden de juiste vragen en wilden echt weten waar het ons om ging, terwijl de andere bureaus vooral hun eigen succesverhalen presenteerden. In het vervolggesprek was ik voornamelijk gecharmeerd van de persoonlijke benadering van Sales Plus. Ze sprongen er absoluut uit.”

Ga naar de referentie

Techniek

Roosen Industries - Roosen BPL

John Kuijpers, Commercieel Directeur vertelt: Het was voor ons de eerste maal dat wij zijn gaan kijken voor uitbesteding van de koude acquisitie. Er zijn diverse gesprekken geweest met een aantal bedrijven, uiteindelijk is gekozen voor Sales Plus ivm het concept en de professionele werkwijze. Vooraf was de grote vraag of het concept van Sales Plus zou werken voor ons bedrijf, maar dit bleek ruimschoots te voldoen.

Ga naar de referentie

Techniek

Jean Heybroek

Jean Heybroek BV is exclusief importeur voor de Benelux van topkwaliteit veegmachines, schrobmachines en stofzuigers. Van retail en institutie tot zware industrie, voor iedere toepassing is er een geschikte reinigingsmachine in het assortiment.

Ga naar de referentie

Techniek

Damman

Sinds januari 2016 is Damman, specialist in het leveren van plaatwerk en het assembleren van constructies, met Sales Plus gaan samenwerken. Hans Visee, eigenaar van het bedrijf vertelt: “Koude acquisitie is een vak apart, dat laat ik graag aan specialisten over. Na een eerste kennismakingsgesprek met Sales Plus had ik direct een goed gevoel.”

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Van Daalen & Partners

Subsidieadviesbureau Van Daalen & Partners richt zich op het verkrijgen van subsidies voor innovatieve projecten. Via een online subsidiecheck kan snel bekeken worden of een project in aanmerking komt voor subsidie. Bij Van Daalen is de klant van aanvraag tot uitvoering verzekerd van deskundig advies en begeleiding.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Intramed

“Sales Plus voert diverse werkzaamheden voor ons uit. Sales Plus is ons outbound callcenter en fungeert als verlengstuk van onze verkoopafdeling. Zij leggen actief contact met potentiële klanten, zorgen voor afspraken met onze accountmanagers en benaderen onze diverse klantgroepen.”

Ga naar de referentie

techniek

Wazo Riool

Wazo Riool, een professionele rioolspecialist gevestigd in Kolham is op zoek naar een interim accountmanager. Via Google komt Robert, eigenaar van het bedrijf op de site van Sales Plus terecht. Inmiddels is de samenwerking in volle gang.

Ga naar de referentie

techniek

MWA Snijspecialist

Henk Jonker Commercieel Directeur MWA Snijspecialist: “Door uitbreiding van ons machinepark, wij zijn gespecialiseerd in snijwerk, hadden we productiecapaciteit over. We hadden mogelijkheden gecreëerd voor meer werk, maar bij onze bestaande klanten konden we dat extra werk niet halen.

Ga naar de referentie

Consultancy

IROKO

Een pure tijdskwestie was het dat Ina Stienstra en Pieter van Dongen, van IROKO, deed beslissen om de koude acquisitie uit te besteden. Ina: ‘De echte koude acquisitie kost zeeën van tijd. Voor je de betreffende persoon te pakken krijgt, heb je zo al vier, vijf keer gebeld! Je moet heel vasthoudend zijn. Ik ben daar veel te ongeduldig voor, ik had het al lang opgegeven!

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser

Sinds maart 2015 helpt Sales Plus Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser bij het genereren van meer afspraken voor diverse doelgroepen. Hier zijn enkele tientallen afspraken uit voortgekomen. Sylvia Visser, toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder vertelt over haar ervaringen met Sales Plus.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Promen

Na het besluit dat ze wel wat extra sales support konden gebruiken schakelde Promen, het sociale werkvoorzieningsbedrijf in Gouda, de hulp in van Sales Plus voor telefonische acquisitie. “Want dat is een vak apart,” aldus Wibo Bourguignon, Manager Marketing en Sales bij Promen. Hij vertelt over de samenwerking met Sales Plus.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

FeedbackNow

FeedbackNow is een realtime tool om klanttevredenheid te meten. Er was behoefte aan een flexibele salesoplossing. CEO Nederland Maurik van den Heuvel, was op zoek naar een manier om zonder een fulltime oplossing en met een vast budget telefonische acquisitie en accountmanagement te kunnen afnemen. Sales Plus bood deze mogelijkheid.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Pakketlevering.nl

Pakketlevering.nl richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het vervoeren van pakketten. Het ambitieuze bedrijf, gevestigd in Vianen, is groeiend en voornemens dit de komende jaren door te zetten. Sales Plus is hiervoor de partner bij uitstek, maar waarom eigenlijk? We vragen het Vincent Groenewold, eigenaar van Pakketlevering.nl

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Caldera Group

Als marketingorganisatie richten wij ons op het vermarkten van complexe producten of dienstverlening van B2B bedrijven. Onze specialiteit is om dat aanbod naar de markt toe te brengen. Daar hoort voor ons ook een passende acquisitie bij, zonder scripts en massatelefoontjes. Sales Plus was zo overtuigd van het feit dat ze dat konden bieden dat we dat graag zelf wilden ervaren.

Ga naar de referentie

Consultancy

Brand Compliance

“We zochten naar een bureau dat voor ons acquisitie kon gaan doen. Ik wilde geen harde organisatie die voor het maximale aantal afspraken zou gaan, maar een bureau dat vooral kwalitatief goede afspraken kon maken. Onze doelgroep bestaat uit opleiders en adviesbureaus die graag een erkenning willen vanwege een subsidiemaatregel voor kleine en middelgrote ondernemingen. De audit voor die erkenning verzorgen wij samen met nog acht andere auditbureaus die speciaal voor deze regeling aangesteld zijn.”

Ga naar de referentie

Overheid

Inspectie verkeer en waterstaat

Drs. Wilma M.M. Okkerse, MT-lid IVW, Handhavingsbeleid en Innovatie is buitengewoon te spreken over Sales Plus en de training die is gegeven aan de medewerkers van het informatiecentrum van het IVW. “Het was vooral belangrijk de medewerkers een goede training te geven waar ze wat aan zouden hebben èn waar ze zichzelf ook prettig bij konden voelen. Dat is gelukt, want alle medewerkers hebben de training als positief ervaren en vonden het krijgen van feedback na ieder gesprek heel prettig.”

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Presikhaaf schoolmeubelen

Presikhaaf Schoolmeubelen is ontwikkelaar, producent en leverancier van schoolinrichting. Alle activiteiten – van ontwerp tot advisering en van productie tot plaatsing en service – voert Presikhaaf Schoolmeubelen zelf uit, vanuit Arnhem. Klanten hebben behoefte aan ergonomisch verantwoorde meubels met een lange levensduur.

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Perspectief in werk

Perspectief in werk biedt een allround behandel- en coachingaanbod, met gevoel voor persoonlijke en zakelijke belangen. Leen, eigenaar van Perspectief in werk, vertelt over zijn werkzaamheden en de samenwerking met Sales Plus.

Ga naar de referentie

Techniek

Grünbeck

Grünbeck is in Europa al vele jaren een van de meest succesvolle en gerenommeerde ondernemingen op het gebied van waterbehandeling. Nick Liebrand, Country Manager Netherlands van Grünbeck, is zeer tevreden over het project met Sales Plus en doet graag een goed woordje.

Ga naar de referentie

Techniek

Machinebouwers

Machinebouwers (fictieve naam) ontwikkelt en produceert al meer dan 40 jaar speciaalmachines en speciale apparatuur op klantspecificatie. Ze ondersteunen de klant vanaf het allereerste idee tot aan het moment dat de machine door het personeel in de productiestraat bediend wordt.

Ga naar de referentie

Techniek

A. van der Hulst Lasbedrijf

Koude acquisitie is een vak apart, je moet het kunnen èn leuk vinden. Bij ons op kantoor bleek er eigenlijk niemand geschikt voor, dus waren we genoodzaakt een oplossing te zoeken. We besloten op zoek te gaan naar een bureau waaraan wij onze acquisitie konden uitbesteden en kwamen uit bij Sales Plus. De manier van werken en de aanpak van Sales Plus zijn uniek.

Ga naar de referentie

Techniek

Dewaco Kunststoffen

Nieuwe contacten aanboren: altijd belangrijk, ook als je al volop in het werk zit. Wij hebben in het verleden zelf, mondjesmaat, koude acquisitie gevoerd. We hebben altijd volop in het werk gezeten, maar het is belangrijk voortdurend te zoeken naar nieuwe klanten.

Ga naar de referentie

Techniek

Ramselaar Light Solutions

“Je moet iets ondernemen om werk binnen te halen, telemarketing is daarbij een uitstekend instrument. Maar wat doe je als je slechte ervaringen hebt gehad in het verleden waarbij de afspraken duidelijk waren doorgedrukt. Waarom zou Sales Plus het anders doen, zo doen ze het allemaal toch?"

Ga naar de referentie

Techniek

Merrem & la Porte

“Sales Plus bijt voor ons door de ‘zure appel’ van koude acquisitie heen. Telefonische, koude acquisitie stond helemaal niet op mijn agenda. Tot ik een pakketje kreeg van Sales Plus. Daar zaten 6 zure appels in, met de boodschap dat Sales Plus voor ons door de zure appel van koude acquisitie kon doorbijten. Die actie en boodschap trok mijn aandacht zó, dat we besloten, na kennismaking en verdere besprekingen, om een telefonisch acquisitietraject te starten. Sales Plus heeft goed ‘doorgepakt’, invulling gegeven aan de signalen die we afgaven en spijkers met koppen geslagen."

Ga naar de referentie

Techniek

SPX Delair

“Focus op de klant en niet op je eigen verhaal.Enkele maanden geleden heeft Michel de Jong, Customer Service Coördinator bij SPX Delair het Sales Plus trainings- en coachingsprogramma gevolgd. Michel: “Ik pluk er, letterlijk, dagelijks de vruchten van.”

Ga naar de referentie

Techniek

Engineeringsbureau

Het opstarten van het traject met de Sales Plus Sales Coach liep hand in hand met het uitbesteden van de koude acquisitie. Het zou toch zonde zijn als we aan de ene kant investeren in de koude acquisitie waardoor er goede afspraken worden gemaakt en er aan de andere kant niet alles uithalen wat erin zit. Ik wilde zeker weten dat we optimaal rendement zouden behalen uit de investering.

Ga naar de referentie

Consultancy

E&C Consultants

E&C Consultants is een Belgische bedrijf en wilde ook de Nederlandse markt veroveren. Na wat research kwam ik bij Sales Plus uit. Hun aanpak sprak me echt aan. Ik had informatie aangevraagd en werd al snel teruggebeld. Dat gebeurde direct op de Sales Plus wijze: er werden mij vragen gesteld om mijn behoefte te achterhalen.

Ga naar de referentie

Consultancy

Amplio Consultants

"Acquisitie zien wij echt als een vak en laten het daarom aan de experts over.”
Wij besteden veel tijd aan onze opdrachten en het onderhouden van onze bestaande relaties. Daardoor hebben we niet altijd voldoende tijd en gelegenheid om ons bezig te houden met acquisitie."

Ga naar de referentie

Dienstverlening

SWS De Welplaat

“De discipline van Sales Plus heeft positieve weerslag op onze organisatie. Door de financiële crisis en ontwikkelingen in het sociale beleid van de overheid, hadden we nieuwe klanten nodig. Er waren helaas een aantal klanten weggevallen en daarnaast hebben we onszelf targets gesteld om meer diversiteit en spreiding in ons klantenbestand te brengen."

Ga naar de referentie

Dienstverlening

Vastgoed media

“Sales Plus is veel meer voor ons dan een partij die afspraken maakt. Ze leveren ons waardevolle marktinformatie waar wij van profiteren.”

Ga naar de referentie

Dienstverlening

DSW Rijswijk

Voor onze interne organisatie was het uitvoeren van koude acquisitie een brug te ver. Om toch in contact te blijven komen met nieuwe klanten, zijn we gaan kijken naar mogelijkheden voor het uitbesteden van de koude acquisitie. Op hetzelfde moment kreeg ik via LinkedIn een e-mailbericht van Daniëlle Spaans van Sales Plus. Dat bericht sprak me zeer aan en toeval bestaat niet, denk ik dan maar. We hebben een afspraak gemaakt waarin ze het concept van Sales Plus heeft uitgelegd. Er was direct een klik en dat vind ik ook heel belangrijk in de samenwerking.

Ga naar de referentie

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!