Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Techniek

Ramselaar Light Solutions

“Je moet iets ondernemen om werk binnen te halen, telemarketing is daarbij een uitstekend instrument. Maar wat doe je als je slechte ervaringen hebt gehad in het verleden waarbij de afspraken duidelijk waren doorgedrukt. Waarom zou Sales Plus het anders doen, zo doen ze het allemaal toch?"

Ramselaar Light Solutions

Slechte ervaringen uit het verleden

"Met telemarketing had ik in eerste instantie slechte ervaringen. Er werkte een bureautje voor me dat afspraken maakte, maar die werden er duidelijk doorgedramd. Ik kwam alleen maar bij mensen die geen ‘nee’ hadden durven zeggen. In ledverlichting hadden deze zogenaamde prospects geen enkele interesse. Tevens was er niets controleerbaar, er waren geen verslagen van gesprekken, er was niets terug te zien. Het was allemaal erg vrijblijvend en dat voelde niet goed."

Goed voorbereiden op afspraken

"De werkwijze van Sales Plus is uitstekend. Ze werken met een systeem waarin ik alles kan terugzoeken, nalezen en terugkoppelen. De verslaglegging van de telefonische gesprekken is heel compleet en er wordt veel informatie verzameld. Als een contactpersoon specifieke vragen heeft gesteld in het gesprek, ben ik daarvan op de hoogte en kan ik me daar goed op voorbereiden. Ik kom er tijdens de afspraak op terug en ik merk dat het wordt gewaardeerd door de prospects.

In het systeem is eveneens te zien welke telefoontjes niet tot een afspraak hebben geleid en waarom niet. Ook een ‘nee’ levert informatie op. Daar leer ik weer van."

Actief nieuwe klanten werven

"Als je gaat zitten afwachten tot de klanten naar je toe komen, dan gebeurt er niets. Je móet als ondernemer het initiatief nemen en actief nieuwe klanten werven. Ik heb van alles geprobeerd. Ik heb op beurzen gestaan, geadverteerd en een architectenbezoeker ingehuurd. Niets leverde het gewenste resultaat op. Ik ben daarom toch weer eens gaan kijken naar een andere manier van telemarketing en in mijn zoektocht ben ik bij Sales Plus terecht gekomen."

Verregaande sales ondersteuning

"Sales Plus denkt zeer actief mee in het hele sales proces en helpt me om de conversie van afspraak naar opdracht te verhogen. Als je een klein bedrijf hebt, moet je met álles bezig zijn en overal verstand van hebben. Mijn expertise en passie liggen bij engineering, ik ben een techneut en niet commercieel gericht. Sales Plus vult dat voor me aan en helpt me om me op commercieel vlak meer te ontwikkelen. Ik wil er zeker van zijn dat alle kansen die er liggen, en die Sales Plus voor me creëert, worden benut."

Daadwerkelijke interesse

"De informatie op de website – de andere manier van aanpak en werkwijze – sprak me aan. Die ‘andere’ aanpak wordt met name duidelijk in de totstandkoming van. De medewerkers van Sales Plus gaan niet zitten bellen om koste wat kost een afspraak af te dwingen. Ik zit nu bij mensen aan tafel die oprechte interesse hebben in speciale toepassingen van ledverlichting. Er is niet altijd direct een project om bij aan te sluiten, maar in deze markt is het erg belangrijk om bij veel èn de juiste mensen bekend te zijn. Het werkt heel positief als ik mijn speciale ontwerpen kan laten zien en kan uitleggen hoe wij te werk gaan. Er is al een aantal zeer veelbelovende dingen uitgekomen. De volgende stap is om die contacten warm te houden zodat ik erbij wordt gevraagd wanneer er een project langskomt."

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!