Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Promen

Na het besluit dat ze wel wat extra sales support konden gebruiken schakelde Promen, het sociale werkvoorzieningsbedrijf in Gouda, de hulp in van Sales Plus voor telefonische acquisitie. “Want dat is een vak apart,” aldus Wibo Bourguignon, Manager Marketing en Sales bij Promen. Hij vertelt over de samenwerking met Sales Plus.

Bekijk de website van Promen

Logische introductie

“DSW Rijswijk, ook een sociaal werkvoorzieningsbedrijf, vertelde ons over de goede ervaringen met Sales Plus. Zij zitten bij DSW in het pand en werken samen, dus de verbinding was zo gelegd en het balletje is gaan rollen. Wij hebben wel een salesafdeling maar we zijn niet goed in het op grote schaal doen van telefonische acquisitie.”

Samen koers bepalen

“De samenwerking bevalt heel goed! Sales Plus werkt heel gestructureerd. We hebben uitgebreid met hun medewerkers om de tafel gezeten ter voorbereiding om de koers te bepalen. Ze kijken waar voor ons mogelijkheden liggen en als ze eenmaal aan de slag gaan houden ze goed bij wat de uitkomst van gesprekken is. Van resultaten tot terugbelverzoeken of samenwerking op een latere termijn, we kunnen het allemaal inzien.”

Onderdeel van Promen

“Uiteraard is het van belang dat er ook daadwerkelijk afspraken uit komen. Die zijn er zeker gekomen. We zijn nu twee keer een verlenging aangegaan en hoe langer we met hen samenwerken hoe beter de resultaten worden. De kwaliteit van de afspraken is heel goed, het zijn allemaal relevante prospects. Je merkt duidelijk aan de medewerkers dat ze weten wat er speelt bij een sociale werkvoorziening. Ze kunnen hierdoor makkelijk gesprekken aangaan met klanten. Ze bellen echt namens Promen en klanten ervaren dit ook zo. Het voelt ook echt alsof we er medewerkers bij hebben. Wij horen nooit: “wat voor belbureau hadden we nou in hemelsnaam aan de lijn.”

Overzicht houden

“Ook voor onszelf zijn ze goed bereikbaar, we kunnen altijd snel bij ze terecht als we zaken willen kortsluiten. Een keer in de zoveel tijd hebben we een bespreking om te kijken of alle neuzen nog dezelfde kant op staan. Een paar maanden geleden zijn ze bij ons geweest tijdens het salesoverleg. Ze hadden daar een goede rapportage van gemaakt. Soms ben je met zoveel informatie bezig dat je het nodig hebt om even boven de materie uit te steken. Met hun verslag gaven ze ons het overzicht dat we nodig hadden.”

Verrassend grondige aanpak

“Sales Plus heeft mij verrast met hun grondige werkwijze. Ze weten waar ze mee bezig zijn. Ik weet uit ervaring dat je vaak niet de juiste persoon aan de lijn krijgt, dat je door meerdere lagen heen moet, en als je dan de juiste hebt moet deze ook nog geïnteresseerd zijn en tijd hebben. Dat eerste stuk vastleggen hebben ze heel goed in de hand. Hierdoor blijft het overzichtelijk en zorgen ze ervoor dat het proces voor iedereen zo effectief mogelijk is. Daarnaast benaderen ze regelmatig bedrijven waar we zelf niet aan gedacht hadden. Dat pakt goed uit.”

Professionele organisatie

“Sales Plus is een professionele organisatie met mensen waarvan je kan merken dat ze heel veel telemarketingervaring hebben. Ze werken praktisch en zonder onnodige tierelantijnen en meetings waar tijd mee verloren gaat. Ze bieden een goede rapportage en durven ook een andere weg in te slaan. Alles gaat in overleg. Soms zorgen ze er ook voor dat we juist gas terugnemen. Dat is soms ook nodig met alle ideeën. Het is goed dat ze niet te flexibel zijn want dat zou betekenen dat ze meegaand zijn en dat willen we niet.”

“Aan wie ik ze zou aanbevelen? Niet aan mijn concurrenten in ieder geval! Sales Plus houden we graag voor onszelf!”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!