Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

dienstverlening

Perspectief in werk

Koude acquisitie is een vak apart, je moet het kunnen èn leuk vinden. Bij ons op kantoor bleek er eigenlijk niemand geschikt voor, dus waren we genoodzaakt een oplossing te zoeken.

Bekijk de website van Perspectief in werk

Prettige kennismaking

“Via de ondernemersvereniging RVOZ ben ik in contact gekomen met Daniëlle van Sales Plus. Een prettige kennismaking. Naderhand zijn we in contact gebleven. Ik besteed acquisitie graag uit, zodat ik me volledig kan focussen op mijn eigen werk. Dat doe ik het liefst!”

Professioneel, maar toch ongedwongen

“De werkwijze van Sales Plus past goed bij mij. Een juiste voorbereiding, goed inleven in mijn organisatie, de doelgroep en mijn persoonlijke situatie. Professioneel, maar toch ongedwongen. Het zijn fijne, positieve mensen.”

Praktijkgerichte trainingen

“Bij Sales Plus heb ik 3 middagen praktijkgerichte trainingen gevolgd. Ik kreeg direct feedback op de uitvoering van mijn gesprekken. Zeer waardevolle informatie, waar ik echt wat aan had. Ik ben nu beter in staat om sterke zinnen te formuleren, meer door te vragen en zinvolle vragen te stellen. De praktijkgerichte ondersteuning heeft mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik voel me nu meer op mijn gemak en durf ook echt die gesprekken aan te gaan. Koude acquisitie, ik geloof dat het kan en vooral dat ik het nu ook kan!”

Concrete afspraken

“Tijdens de training zijn er al 2 concrete afspraken geweest. Deze afspraken hebben nog niet het gewenste resultaat opgeleverd, maar ik ben ervan overtuigd dat het straks wel de juiste kant op valt. We willen intern nog wat stapjes zetten, zodat we in januari vol vertrouwen de boer op kunnen gaan. Op een schaal van 1 tot 10 geef ik Sales Plus een 9. Ik overdrijf niet. Een dik verdiend cijfer. Ik zou ze zeker aanraden bij anderen. Op een mooie toekomst!”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!