Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

dienstverlening

Pakketlevering.nl

Pakketlevering.nl richt zich, zoals de naam al doet vermoeden, op het vervoeren van pakketten. Het ambitieuze bedrijf, gevestigd in Vianen, is groeiend en voornemens dit de komende jaren door te zetten. Sales Plus is hiervoor de partner bij uitstek, maar waarom eigenlijk? We vragen het Vincent Groenewold, eigenaar van Pakketlevering.nl

Bekijk de website van Pakketlevering.nl

Van binnen naar buiten

“Drie jaar geleden ben ik in contact gekomen met Sales Plus. Ik wil groeien met mijn bedrijf en bij Sales Plus had ik een fijn gevoel. Geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk en oprecht. De samenwerking verloopt uitstekend. Door de vele afspraken en de groei van mijn onderneming kwam ik er niet meer aan toe om alle afspraken zelf te doen. Sales Plus kwam hierop met het idee dat zij de buitendienst voor een deel van mij konden overnemen; een schot in de roos, zo bleek het. Ik kon verder met het uitbouwen van mijn onderneming en mijn potentiële klanten zijn in goede handen. Werk uit handen geven is iets wat ik niet graag doe, maar wil je groeien dan moet je wel. En met Sales Plus als partner bevalt het uitstekend.

Extra medewerker

“Voor dat er gebeld wordt maken we een lijst van potentiële opdrachtgevers die zich in de regio van keuze bevinden. Samen bepalen we de doelgroep en verder wordt het volledige traject voor mij uit handen genomen. Het lijkt net alsof ik een extra medewerker in dienst heb, die zorgt dat er meer werk binnenkomt. De voorbereidingen, het bellen, het realiseren van een afspraak en het versturen van prijslijsten, indien gevraagd, wordt door Sales Plus gedaan. Alles wordt keurig in het CRM bijgehouden. De benodigde vervolgacties kan ik hier direct inlezen en in gang zetten. Ik kan er ook nog altijd voor kiezen om zelf naar de afspraak te gaan. Mocht het een complex vraagstuk zijn, dan doe ik het liever zelf. Dit werkt voor beide partijen prettig.”

Samenwerking uitgebreid

“Soms duurt het ruim een jaar voordat een potentiële klant een vaste klant wordt. Zo werkt het in mijn branche nu eenmaal. Daar heeft Sales Plus geen invloed op. Wel op het aantal afspraken en dat is top geregeld. We zijn nog veel aan het zaaien, maar ik geloof er zeker in dat we op korte termijn gaan oogsten. Sales Plus wordt in de toekomst nog belangrijker, gezien we de samenwerking hebben uitgebreid.”

Een mooie toekomst

“Als er een ander Sales bureau belt om acquisitie voor me te doen, dan hoef ik daar niet eens over na te denken. Sales Plus is mijn vaste partner en wat mij betreft blijft dat ook zo. Ook als er soms geen afspraken uit voort komen, dan wordt mijn bedrijf met flair vertegenwoordigd. Zo val ik toch weer even onder de aandacht en je weet nooit wat er uiteindelijk uitkomt. Ik ben zeer tevreden en geloof in een mooie toekomst, samen met Sales Plus!

Kunt u meer prospects gebruiken?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden, of passend advies te geven. Bel vrijblijvend!