Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Maak kennis met jouw sales team

De drijvende kracht achter Sales Plus zijn de hoogopgeleide, geïnteresseerde medewerkers die weten hoe ze jouw acquisitietraject succesvol kunnen maken. Geen ongeïnteresseerde studenten die klakkeloos een script oplezen, maar volwaardige gesprekspartners met een verregaande betrokkenheid en inzet.

Onze medewerkers zijn een verlengde van jouw eigen sales team: nauw betrokken bij uw project, we gaan zorgvuldig om met prospects en zorgen voor commerciële ondersteuning gedurende het gehele traject. Ben je benieuwd hoe wij jouw bedrijf aan meer omzet kunnen helpen? Wij staan voor u klaar!

Wil je ons volledige team zien? Kijk dan even hieronder, we stellen ons graag aan je voor.

Daniëlle

Liefde voor het vak new business

In 1990 ben ik mijn loopbaan begonnen op de marketingafdeling van een verzekeringsmaatschappij. Na vijf jaar heb ik een switch gemaakt naar de grafische sector. Als accountmanager en commercieel manager heb ik mijn verkooptalenten uitgebreid kunnen ontwikkelen.

Meer weten over Daniëlle

Ferry

In 2006 heb ik de overstap gemaakt van de sociale naar de commerciële sector, van maatschappelijke en juridische begeleiding van vluchtelingen naar de wereld van de koude acquisitie. Het was een drastische verandering, maar ik zag er een uitdaging in en ging ervoor. Het heeft niet lang geduurd voor ik werd gegrepen door de zoektocht naar ‘het perfecte gesprek’.

Het was een drastische verandering, maar ik zag er een uitdaging in en ging ervoor. Het heeft niet lang geduurd voor ik werd gegrepen door de zoektocht naar ‘het perfecte gesprek’.

Meer weten over Ferry

Barbara

Het werken voor Sales Plus vind ik zeer interessant om te doen. Je werkt voor bedrijven waar je anders nooit over de vloer zou komen of voor bedrijven waarvan je het product of de dienst dagelijks tegenkomt, maar waar je niet zo bij stilstaat. Het werk is afwisselend en veelzijdig.

Meer weten over Barbara

Chris

Advies, productondersteuning, marketing, winkelinrichting, beurzen, sales: met alle facetten van de verkoop ben ik in aanraking geweest. Het meest voldoening haal ik uit het contact leggen met prospects. Bij Sales Plus kan ik dus mijn hart ophalen!

Meer weten over Chris

Leon

Ik kan twee dingen erg goed: koken en verkopen! Ik heb mijn hele leven in de horeca gezeten, tot een jaar of acht geleden. Ik was chef-kok bij een restaurant met Michelin-ster, maar als je echt goed wilt koken, dan is dat je leven. Koken op halve kracht, dat gaat gewoon niet. Met als gevolg dat je verder weinig aan je leven hebt. En aangezien ik iets óf goed wil doen óf niet, heb ik besloten me uit die wereld terug te trekken.

Anja

Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar

Na mijn opleiding aan de modeacademie Charles Montaigne, bleek al snel dat het ondernemersbloed door mijn aderen stroomt. In 1990 was ik al ‘Vrouwelijke Ondernemer van het Jaar’. Ik heb jarenlang een modebedrijf gerund waarbij ik o.a. de acquisitie voor mijn rekening nam. Met mijn bedrijf heb ik me op bedrijfskleding, relatiegeschenken en de reclamewereld gericht. Hierdoor heb ik veel kennis en ervaring van de B2B-omgeving, sales en acquisitie opgedaan. Mijn klantenbestand was heel divers en bestond uit zowel multinationals als het MKB, verzekeringsmaatschappijen, banken, modebedrijven en relatiegeschenkbedrijven.