Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Online marketing als acquisitietool

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Online marketing als acquisitietool

Online marketing als acquisitietool kan uiterst waardevol voor jouw onderneming zijn. Zoekmachine adverteren, beter bekend als SEA (Search Engine Advertising), is zeer effectieve direct marketing. Het is een uiterst doelgericht instrument gebleken bij het werven van nieuwe klanten. Met een campagne van bijvoorbeeld Google Adwords, genereer je meer traffic naar jouw website.

Jouw website
Om de juiste bezoekers te krijgen, kies je zelf op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden. Vooraf kan je instellen hoeveel je hieraan wilt uitgeven; je betaalt per doorklik naar jouw website. Ook met een klein budget kan je al grote resultaten behalen.

Goede zoekwoorden leveren leads op
Door het inzetten van de juiste kernwoorden voor jouw business, in combinatie met een aantrekkelijke advertentietekst, kan een heel specifieke doelgroep bereikt worden. Het voeren van een online campagne vergt echter de nodige tijd en SEA-kennis.

Zoekmachinespecialisten

Sales Plus werkt samen met ervaren zoekmachinespecialisten. In statistische analyses laten we je precies zien hoeveel bezoekers de campagne oplevert, welke zoekwoorden het beste werken en welke pagina’s goed worden bezocht. We meten eveneens welke kernwoorden de meeste leads opleveren en geven advies hoe je jouw website kunt optimaliseren.

Telefonische follow-up door Sales Plus
Een slimme online campagne levert een database op met potentiële klanten. Sales Plus verzorgt de telefonische follow-up van de leads die je online vergaart. Echter, leads zijn nog geen orders. Daar gaat nog een verkooptraject aan vooraf! Het inzetten van onze expertise voor de opvolging van jouw leads, is een extra troef om de effectiviteit van jouw online marketingdoelstellingen te vergroten.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717