Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Meer rendement uit jouw website

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Meer rendement uit jouw website

Het is belangrijk dat je website goed bezocht wordt en dat je de juiste doelgroep naar jouw website weet te krijgen. Uit de statistieken van jouw website kunnen we veel informatie halen: hoe vaak is jouw website bezocht, welke pagina’s zijn populair, via welk artikel is men binnengekomen, waar haakt men af?

Bezoekers traceren
Wat doe je met deze informatie? Niet iedere bezoeker neemt contact met je op, of laat zijn gegevens achter. Maar je kunt jouw bezoekers wel degelijk traceren! Wij bieden je de kans om meer rendement uit jouw website te halen en op eenvoudige wijze nieuwe sales leads te genereren met een handige tool genaamd SalesFeed.

Handige online tool
Deze innovatieve B2B softwaretool biedt jou inzicht in de gegevens van jouw zakelijke bezoekers zoals: bedrijfsnaam, KvK-nummer, NAW-gegevens en e-mailadres(sen). Doordat deze tool de bedrijven herkent, weet welke webpagina’s zij bezocht hebben en hoe lang zij op jouw website hebben gesurft (en hoe vaak), heb je de beschikking over waardevolle leads.

Leads opvolgen

De opvolging van deze leads is bepalend voor het rendement van SalesFeed. Met de kennis die je hebt vergaard, kun je doelgerichte verkoopgesprekken voeren en aanbiedingen op maat doen. Als specialist in telefonische acquisitie helpen wij je graag om van jouw websitebezoekers waardevolle sales leads te maken en deze te converteren naar geïnteresseerde prospects en nieuwe klanten.

Voldoende traffic genereren
Je dient er wel voor te zorgen dat jouw website goed is ingericht en voldoende bezoekers aantrekt. Ook daarin kunnen wij je ondersteunen. Onze experts in Seach Engine Optimization (SEO) staan voor je klaar! Met de juiste keywords op de juiste plekken genereer je meer traffic naar jouw website en dat leidt uiteindelijk tot meer omzet!

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717