Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Leads verzilveren

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Leads verzilveren

Leads verzilveren met behulp van een Sales Coach. Je beschikt over een goed gevulde agenda met kwalitatieve afspraken. In de telefonische gesprekken is er een behoefte gesignaleerd en je hebt een reële kans dat je een offerte mag uitschrijven of een projectplan mag opstellen.

Professionele coach
Toch vallen de resultaten vaak tegen als je eenmaal bij de potentiële klant aan tafel zit. Je krijgt het niet voor elkaar om een lead te verzilveren tot een getekende opdracht. Dan is het slim om een professionele coach in te schakelen!

Leads omzetten in orders
Leads omzetten in orders is een vak apart! Je kunt de kneepjes van het vak leren door individuele sales coaching. Middels korte, duidelijke trajecten helpen wij je bij het gehele verkoopproces: zoals onder andere het beter kunnen achterhalen van behoeften en belangen van de prospect en daar beter op inspelen, meedenken bij problemen van de prospect en de gesprekken doelmatig voeren en met positief resultaat afsluiten. Het coachen kan dan nog concreter worden toegespitst op de persoonlijke kwaliteiten c.q. tekortkomingen.

Het bedrijfsresultaat verhogen

Vooral het achterhalen van de behoeften van de prospect is een essentiële commerciële vaardigheid die iedere verkoper zou moeten bezitten. Door persoonlijke coaching, met als doel effectieve gesprekken voeren en deze met een positief resultaat afsluiten, kun je jouw bedrijfsresultaat aanzienlijk verhogen. Tijdens het sparren worden jouw creatieve denkprocessen flink uitgedaagd; dit versterkt jouw authenticiteit als ondernemer èn als specialist.

Persoonlijke sales coaching
Wil je meer weten over het verzilveren van leads en persoonlijke sales coaching? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717