Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

techniek

Koninklijke Van Twist B.V.

“Hoe we bij Sales Plus terecht zijn gekomen? Goeie vraag. Volgens mij heb ik via Google naar een aantal partijen gezocht. Uiteindelijk is Sales Plus het best naar voren gekomen. Vooraf had ik wel twijfels. Ik had überhaupt al twijfels bij een vorm van telefonische acquisitie."

Koninklijke Van Twist B.V.

Even wennen

“Sales Plus heeft de twijfels bij mij weggenomen. Uiteindelijk heb ik besloten het een kans te geven. In het begin was onze samenwerking wennen. Qua werkzaamheden, maar ook aan elkaar. Het was voor mij lastig om de regie uit handen te geven en werkzaamheden door een externe partij te laten uitvoeren. Je geeft een deel van de verantwoordelijkheid weg op het gebied van nieuwe afspraken, sales en daarmee ook je omzet.”

Veranderende markt

“De markt is veranderd. Hierdoor is het actief benaderen van prospects belangrijker geworden. Binnen onze organisatie zijn we niet gewend om telefonische acquisitie te doen. Daarnaast is het dusdanig arbeidsintensief dat we de tijd er niet voor hebben. Sales Plus is dus een welkome aanvulling binnen onze organisatie. Ik ben blij met de keuze die we destijds gemaakt hebben. Zij nemen voor ons het werk uit handen waar we minder sterk in zijn en simpelweg de tijd niet voor hebben. Daarbij openen ze nieuwe deuren. We hebben nu veel meer afspraken. Het is aan ons om deze te verzilveren.”

Lastig meetbaar

“Wat ik nog lastig vind is om het echt tastbaar en meetbaar te maken. Wij richten ons met name op de grotere projecten. Er kunnen maanden aan vooraf gaan, voordat een opdracht definitief wordt. Qua naamsbekendheid vind ik het ook moeilijk meetbaar. Wat ik wel zeker weet is dat het aantal afspraken en de kwaliteit ervan goed is. Anders zou ik wel voor wat anders kiezen.”

Ze denken mee, leven mee en tonen oprechte betrokkenheid

“De samenwerking is goed. Zoals ik al aangaf, was het in het begin even aftasten. Nu, 1,5 jaar later, voelt het alsof Sales Plus echt collega’s van ons zijn geworden. Ze denken mee, leven mee en tonen oprechte betrokkenheid. Niet voor zichzelf, maar om de organisatie verder te helpen. Onze sales gedreven mensen zijn gekoppeld aan Sales Plus. Wellicht dat we binnenkort ook trainingen gaan volgen.”

Kwaliteit van de afspraken

“Niet alle afspraken zijn even goed. Het valt echter in twijfel te trekken of dat aan Sales Plus ligt. Het is altijd tweeledig. Enerzijds de gesprekstechnieken van onze eigen medewerkers. Anderzijds of het de juiste match is tussen beide partijen. In mijn ogen wordt er soms te snel gezegd dat het niet de juiste match is. Maar heb je gevraagd of er misschien op een ander vlak mogelijkheden zijn? Of een andere dienst van ons interessant is? Heb je zelf geleerd van het gesprek? Zou je een volgend gesprek anders aanpakken? Het is te makkelijk om al snel te zeggen dat het een onzinafspraak is.”

Welk cijfer geef je Sales Plus?

“Een 8. Dat is een prachtig cijfer. Een 10 geef ik namelijk nooit. Ruimte voor verbetering is er altijd. Ik zou Sales Plus zeker bij collega’s aanbevelen. Ik ken de branche redelijk goed. Er werken veel techneuten. Een pure techneut vindt het vaak lastig om telefonische acquisitie of koude acquisitie te doen. Hiervoor is Sales Plus de ideale partner.”

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!