Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Klanten werven

Klanten werven

Is jouw agenda leeg en wil je graag meer klanten werven? Besteed dan je telefonische acquisitie uit bij Sales Plus! Met onze werkwijze ben je verzekerd van nieuwe afspraken, zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Wij zorgen ervoor dat er kwalitatieve leads gegenereerd worden.

Hoe kan ik via de telefoon succesvol klanten werven?

Acquisitie van nieuwe klanten is niet makkelijk en ook niet voor iedereen weggelegd. Een goede verkoopmedewerker heeft een aantal dingen nodig om tot succes te komen:

Interesse in de doelgroep: zonder welgemeende interesse in de gesprekspartner zal het gesprek nooit op gang komen en zal het gewenste resultaat niet behaald worden;

Kennis over de markt en potentiële klanten: Sales Plus zal aan het begin van een samenwerking veel tijd steken in de voorbereiding. Dit kost tijd, maar zal op den duur wel resulteren in succes;

Werken zonder belscript: een belscript om nieuwe klanten te benaderen is absoluut niet de juiste manier. Wij voeren onze gesprekken op basis van gerichte training, onze commerciële ervaring en uitgebreide achtergrondkennis over de markt en de doelgroep.

Klanten werven via jouw eigen website

Een goed bedrijf gaat natuurlijk niet alleen zelf op zoek naar nieuwe klanten, zij willen ook gevonden worden door hun potentiële klanten. Naast kwalitatieve leads genereren via telefonische acquisitie wil je ook een goede inbound marketing strategie hebben staan. Dit zorgt ervoor dat je klanten kunt werven via jouw eigen website. Een goede inbound marketing strategie hanteer je door waardevolle content te produceren voor jouw potentiële klanten. Sales Plus kan je ook hierbij helpen!

Succesverhalen van onze klanten

Om aan te tonen dat Sales Plus uiterst bekwaam is in het werven van nieuwe klanten hebben wij een aantal klanten hun verhaal laten doen. In deze verhalen komt naar voren waarom onze klanten de samenwerking met Sales Plus zo waardevol vinden. Bekijk hiervoor onze referentiepagina.

Vragen over het werven van klanten?

Wil je ook kwalitatieve leads en klanten werven? Heb je vragen voor Sales Plus, of wil je graag weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717