Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Je target halen

Wij zorgen voor
kwalitatieve leads

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken alleen kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt.

Haal jij je target?

Expert op bij het realiseren van commerciële doelstellingen | Wacht niet langer en bel ons

IJzersterk in techniek

Wij zorgen voor
kwalitatieve leads

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken alleen kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt.

Sales, een geoliede machine

Expert binnen de maakindustrie | Veel ervaring met bedrijven met een complex verhaal

Acquisitie een vak apart

Wij zorgen voor
kwalitatieve leads

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken alleen kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt.

Van techniek krijgt Sales Plus energie

Acquisitie is écht een vak apart | Expert op het gebied van complexe salestrajecten

Je target halen

Wij zorgen voor
kwalitatieve leads

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken alleen kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt.

Moeite om je target te halen?

Bel 085 40 15 717 voor een afspraak, hoe laat spreken we af?

IJzersterk in techniek

Wij helpen B-2-B bedrijven met name in de techniek, die worstelen met hun sales en marketing vraagstukken.

Wij brengen je op een slimme wijze in contact met de juiste doelgroep en je "droomklanten". Waardoor je jouw markt en omzet kunt vergroten. Wij zorgen er voor dat jouw bedrijf gaat groeien door je te helpen met slimme sales en marketingoplossingen.

Wij zijn gespecialiseerd in een van de moeilijkste / lastigste onderdelen van de verkoop. Acquisitie!

Wat wij vaak horen is: dat als men eenmaal aan tafel zit dan lukt het me wel! Maar helaas zit men niet zo vaak aan tafel bij nieuwe klanten.

Wij helpen bedrijven op de B-2-B markt die vaak te maken hebben met een lang (complex) verkoopproces. Van het leggen van het eerste koude contact tot het verder opwarmen van de relatie tot het maken van de kwalitatief goede afspraak. Daarna helpen wij onze klanten met het langdurige ingewikkelde inkoopproces van hun prospect tot het verzilveren van de opdracht.

En dat werkt gegarandeerd!

Wij zoeken daarom bedrijven die het belangrijk vinden om een relatie op te bouwen met hun potentiële klant en die regelmatig aan tafel willen zitten bij deze nieuwe "droomklanten", die hun bedrijf willen laten groeien en meer opdrachten willen binnenhalen met als EFFECT / RESULTAAT een goed gevulde agenda die uiteindelijk leidt tot meer omzet en groei.

Laat acquisitie aan over ons,
het is een vak

Ons team, de "PLUS" van Sales Plus
Wij hebben zeer getalenteerde sales mensen (40+ en HBO werk- en denkniveau) met boordevolle commerciële ervaringen.
Zij hebben veel meer sales kwaliteiten dan alleen maar hoogwaardige afspraken maken voor onze opdrachtgevers.

Waarvoor kan je bij ons terecht? Voor de accountmanager van de toekomst!:

Binnenhalen van droomklanten;
Vermarkten van nieuwe producten;
Nieuwe markten ontginnen voor bestaande producten;
Het opzetten van nieuwe sales afdelingen;
Ontwikkelen sales strategieën;
Zelfstandig (interim) accountmanagement buitendienst;
Meedenken en adviseren over online marketing(acties);
Introduceren van nieuwe sales tools;
Verbeteren van sales processen;
Nederlandse bedrijven introduceren op de Duitse markt;
Sales coaching en trainingen.

Wacht niet langer om je target te halen, bel ons voor het maken van een afspraak 085 40 15 717, wij kijken graag wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Wij zijn zeer gedreven professionals

Maak snel een afspraak

Bel 085 40 15 717

Accountmanager van de toekomst

Zo’n persoon die goed is in social media
(en een geweldig profiel heeft waar menig klant zich mee kan associëren)

LinkedIn in de vingers heeft
(waardoor een waardevol netwerk opgebouwd en beheerd wordt)

Events organiseert
(zodat klanten verbonden worden met het bedrijf)

Relatiemanagement beheerst
(waardoor elke klant en prospect op tijd aandacht krijgt)

Een echte hunter is
(die door deuren gaat en altijd weet wanneer het juiste moment is om contact op te nemen)

Door elke telefonische barrière komt
(omdat je geen namen meer hebt van potentiële klanten?)

Zijn klantcontact kan uitbouwen tot een duurzame relatie
(waardoor jouw klant, jouw ambassadeur wordt)

Proactief de markt bewerken
Om een bedrijf draaiende te houden zijn klanten nodig. Die klanten komen niet vanzelf. Daar moet je je als bedrijf proactief voor opstellen. Bij de telefoon wachten tot er klanten bellen die interesse hebben in jouw product of dienst kan niet meer. Het probleem van veel bedrijven is echter dat zij niet weten hoe zij hun potentiële klanten zo goed mogelijk kunnen benaderen om een afspraak met hen te maken. Wij weten dat wel!

Jarenlange commerciële ervaring
Ben je op zoek naar een hoogwaardig acquisitiebureau dat op hoog niveau werkt? Sales Plus werkt uitsluitend met professionals 40+ met HBO werk- en denkniveau en jarenlange sales ervaring. Wij hebben stuk voor stuk bewust voor dit vak gekozen. Van een ijskoud contact weten wij een warm contact te maken. Acquisitie zit in ons DNA, wij helpen je graag bij het werven van nieuwe droomklanten.

Geen script
Wij benaderen de mark, zoals jij dat zou doen. Vanuit jouw bedrijf en met dezelfde passie. Uiteraard bereiden wij ons eerst grondig voor op jouw product of dienst en combineren dat met onze kennis van jouw markt. Door met verschillende gesprekstechnieken (de juiste vragen stellen) en het (actief) luisteren voeren wij op een natuurlijke manier een inhoudelijk gesprek, waardoor de diverse behoeften van de prospect achterhaald kunnen worden. Wij zijn goed in staat om in te schatten of er een goede match is, waardoor we kunnen starten met het opbouwen van de waardevolle klantrelatie.

Online acquisitie met telefonische opvolging

Bij Sales Plus gaan we niet voor de oude methode van telefonische acquisitie, namelijk zoveel mogelijk bellen in zo kort mogelijke tijd. Wij knopen een gesprek aan op basis van onze gedetailleerde achtergrondkennis van jouw potentiële klanten en markt. Regelmatig horen wij: koude acquisitie is verleden tijd. Hier zijn wij het volledig mee eens. Door op de juiste manier gebruik te maken van de online mogelijkheden in combinatie met telefonisch accountmanagement wordt koude acquisitie, warme acquisitie en dat is hotter dan ooit! Telefonisch accountmanagement is een must en het is een verlengstuk van jouw eigen organisatie.

Zaaien en oogsten voor de lange termijn
Nieuwe klanten werf je niet in een week. Het is zaak om te investeren in het op- en uitbouwen van contacten. Gericht zaaien en oogsten, zorgen voor een gunfactor, een positieve benadering en het leren kennen van je klanten zorgen voor duurzame klantrelaties. Sales Plus zorgt voor de juiste aanpak en een goed gevulde agenda. Het stuurt jou op pad naar een waardevolle afspraak, waar je blij van terug komt. Daarna onderhoudt ons accountmanagementteam telefonisch contact met de relaties om deze zo warm mogelijk te houden; een ontevreden klant terugwinnen is moeilijker dan 'm tevreden te houden.

Geen enkele accountmanager is overal goed in
Koude, warme, of hete acquisitie kost doorzettingsvermogen. Het is niet voor iedereen weggelegd en je moet kunnen omgaan met tegenslagen. Niet ieder telefoontje is een schot in de roos. Om een goed gesprek te voeren met iemand die je niet kent, moet je van goede huize komen en daar komt best wat bij kijken. Wij vinden het namelijk heerlijk om te doen en hebben inmiddels ruimschootse ervaring in acquisitie. Het is van belang te beschikken over goede datasystemen, een strakke planning en de juiste overtuigingstechnieken.

Zorgen voor nieuwe droomklanten
Deze kwaliteiten heeft niet iedere accountmanager in huis. Wij zijn ons ervan bewust dat geen enkele accountmanager álles goed kan doen, dus waarom zou je het proberen? Als jij je focust op hetgeen waar je goed in bent, zal je binnen zeer korte tijd veel praktischer en efficiënter kunnen werken. Wij nemen het acquisitietraject graag voor jou over en helpen je aan mooie potentiële droomklanten. Ben jij degene die onze hoogwaardige afspraken tot een succes maakt en nieuwe klanten voor jouw bedrijf binnenhaalt?

Zullen we samen de accountmanager van de toekomst worden?

Bel vandaag nog! 085 4015 717

Nieuws en blogs

Wij delen graag onze kennis

Wekelijks staan er nieuwe blogs en waardevolle tips op onze website. Wil je eens sparren over een blog, neem dan graag even contact met ons op.

Lees meer en schrijf je in

Lees ons laatste nieuws

Inspirerende artikelen | Waardevolle tips | Leerzame blogs

Lees meer en schrijf je in

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717