Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

techniek

Interroll

“Toen wij een telemarketingbureau zochten, heb ik na research op internet zes bureaus aangeschreven. Met drie daarvan zijn wij in gesprek gegaan. Sales Plus viel meteen op. Ze stelden de juiste vragen en wilden echt weten waar het ons om ging, terwijl de andere bureaus vooral hun eigen succesverhalen presenteerden. In het vervolggesprek was ik voornamelijk gecharmeerd van de persoonlijke benadering van Sales Plus. Ze sprongen er absoluut uit.”

Bekijk de website van Interrol

Proactieve opstelling

“De opdracht bestond uit marktonderzoek: Sales Plus ging oud-klanten vragen naar hun ervaring met ons en eindklanten bevragen over de Nederlandse en Belgische markt. Al had Sales Plus nog weinig ervaring met marktonderzoek, hun aanpak gaf me vertrouwen. Ze vroegen om handvatten, gaven feedback over wat ze ontvingen en waren proactief ingesteld. Ik heb er nooit achteraan hoeven zitten, het was eerder andersom.”

Samen de vragenlijst opstellen

“Wij hadden een vragenlijst opgesteld. Die hebben we gezamenlijk doorgenomen, en daaruit bleek de grote expertise van Sales Plus in cold calling. Ze wisten precies welke vragen we beter weg konden laten en welke aangepast moesten worden om tot een bruikbaarder antwoord te leiden. Dat ging in alle openheid. Er kwam een goede lijn in die lijst, dat heb ik als heel positief ervaren. De goede voorbereiding van Sales Plus was al het halve werk, want meteen vanaf de start liep het goed.”

Petje af voor volharding

“Sales Plus heeft 1000 bedrijven gebeld. Petje af voor hun volharding! Want dat was een zeer intensief traject. Gemiddeld hebben ze per firma 7 contactmomenten gehad om de juiste persoon te spreken. Dat zijn 7000 gesprekken! We kregen dagelijks updates waarin Sales Plus duidelijk de opvolging en verwachtingen aangaf.”

Ingang naar beslissingsbevoegden

“Dit traject heeft ons iets heel waardevols opgeleverd: een ingang naar 600 logistiek managers, beslissingsbevoegde personen die we zelf kunnen benaderen. Wat het ervaren team van Sales Plus heeft bereikt, zouden we zelf nooit op dat niveau en in dit tijdsbestek hebben gekund.”

Interroll

Interroll is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van producten die een sleutelrol spelen bij het stukgoedtransport, de interne logistiek en de automatisering. Grote en gerenommeerde bedrijven maken dagelijks gebruik van de oplossingen die Interroll biedt: efficiënte aandrijvingen, rollers, transportmodules en sorteersystemen.

Breed aanbod

Kortom, een breed aanbod met de hoogst mogelijke beschikbaarheid voor individuele toepassingen. Vanaf de verschillende globale productielocaties bedient Interroll diverse doelgroepen in tal van landen.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!