Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Interim Accountmanagement

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Interim accountmanagement, tijdelijk en toch zeer professioneel

Interim accountmanagement

Consistent en betrouwbaar interim accountmanagement is voor iedere onderneming van levensbelang. Maar wat als jouw accountmanager langdurig afwezig is, of als je een openstaande vacature hebt, die maar niet vervuld wordt? Wie neemt dan de taken over? Bij acute capaciteitsproblemen is het wellicht zinvol een interim accountmanager van Sales Plus in te zetten. Binnen no-time worden de lopende zaken weer opgepakt!

vlekkeloze overdracht

Ervaren interim accountmanagers

Interim accountmanagers kunnen je bijstaan op een commerciële afdeling, of buiten in het veld. We zorgen ervoor dat jouw potentiële klanten niets merken van de tijdelijke situatie en nemen alle leads over, zodat je geen enkele kans misloopt. En wanneer jouw medewerker terugkeert – of als de vacature is vervuld – zorgen we voor een vlekkeloze overdracht.

Boost voor het verkoopteam

Nieuwe energie in de organisatie

Voorziet u een drukke periode, bijvoorbeeld vanwege een beursdeelname, een direct mailing die opgevolgd moet worden, of de lancering van een nieuw product? Dan is het raadzaam om tijdelijk extra personeel in te schakelen. Met interim accountmanagement van Sales Plus haal je ervaren krachten in huis die meteen van start kunnen gaan. Met een frisse blik kunnen zij jouw verkoopteam bovendien een enorme boost geven. Benieuwd wie jouw organisatie verder kunnen helpen?

Bekijk ons ervaren team

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen

Interim accountmanagers kunnen je bijstaan op een commerciële afdeling, of buiten in het veld. We zorgen ervoor dat jouw potentiële klanten niets merken van de tijdelijke situatie en nemen alle leads over zodat je geen enkele kans misloopt. Twijfel je nog? Lees gerust onze referenties even door.

Meer referenties

“Dankzij Sales Plus hebben wij straks een nieuwe medewerker!”

Robert - Wazo Riool

Tijdelijk behoefte aan interim accountmanagement?

Bij acute capaciteitsproblemen kunt u een interim accountmanager van Sales Plus inzetten. Binnen no-time worden de lopende zaken weer opgepakt!