Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Interim Accountmanagement

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

INTERIM ACCOUNTMANAGEMENT, TIJDELIJK EN TOCH ZEER PROFESSIONEEL

Interim accountmanagement

Wat als jouw accountmanager langdurig afwezig is, niet voldoet of een openstaande vacature is die maar niet vervuld wordt? Het is een uitstekende optie om een interim accountmanager van Sales Plus in te zetten, voor korte of langere periode, dit kan kostentechnisch erg interessant zijn. Ook is het mogelijk om de huidige accountmanagers te coachen on the job, om zo meer rendement te halen uit het bestaande team.

VLEKKELOZE OVERDRACHT

Ervaren interim accountmanagers

Interim accountmanagers kunnen je bijstaan op een commerciële afdeling, of buiten in het veld. We zorgen ervoor dat jouw ideale potentiële klanten niets merken van de tijdelijke situatie en nemen alle contacten over, zodat je geen enkele kans misloopt. En wanneer jouw medewerker terugkeert – of als de vacature is vervuld – zorgen we voor een vlekkeloze overdracht.

BOOST VOOR HET VERKOOPTEAM

Nieuwe energie in de organisatie

Voorzie je een drukke periode, bijvoorbeeld vanwege een beursdeelname, een direct mailing die opgevolgd moet worden of de lancering van een nieuw product? Dan is het raadzaam om tijdelijk extra personeel in te schakelen. Met interim accountmanagement van Sales Plus haal je ervaren krachten in huis die meteen van start kunnen gaan. Met een frisse blik kunnen zij jouw verkoopteam bovendien een enorme boost geven. Benieuwd wie jouw organisatie verder kunnen helpen?

Wij werken uitsluiten met zeer ervaren professionals

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen

Interim accountmanagers kunnen je bijstaan op een commerciële afdeling, of buiten in het veld. We zorgen ervoor dat jouw perfecte potentiële klanten niets merken van de tijdelijke situatie en nemen alle contacten over zodat je geen enkele kans misloopt. Twijfel je nog? Lees gerust onze referenties even door.

Meer referenties

“Dankzij Sales Plus hebben wij straks een nieuwe medewerker!”

Robert - Wazo Riool

Tijdelijk behoefte aan interim accountmanagement?

Wil je meer weten van onze mogelijkheden omtrent interim accountmanagement, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.