Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

overige branches

Inspectie verkeer en waterstaat

Drs. Wilma M.M. Okkerse, MT-lid IVW, Handhavingsbeleid en Innovatie is buitengewoon te spreken over Sales Plus en de training die is gegeven aan de medewerkers van het informatiecentrum van het IVW. “Het was vooral belangrijk de medewerkers een goede training te geven waar ze wat aan zouden hebben èn waar ze zichzelf ook prettig bij konden voelen. Dat is gelukt, want alle medewerkers hebben de training als positief ervaren en vonden het krijgen van feedback na ieder gesprek heel prettig.”

Bekijk de website

Persoonlijke evaluaties

Marjolijn Mercx, Senior Communicatieadviseur IVW was als coördinator van het opleidingsplan betrokken bij de organisatie van de training voor de medewerkers van het informatiecentrum van het IVW. “Ik heb de voorbereiding en de organisatie van de training als zeer prettig ervaren. De evaluatie was het meest uitgebreide gesprek dat ik ooit gevoerd heb over een training. Van elke medewerker werden de plus- en minpunten besproken. Dergelijke persoonlijke evaluaties zie je niet vaak.”

Communicatietraining op maat

Wilma: “Wij hebben deze communicatietraining georganiseerd voor onze medewerkers omdat het belangrijk is dat wij als Inspectie heldere uitspraken doen. Over de antwoorden die wij geven aan onze klant mag geen twijfel bestaan. Ook het professioneel omgaan met de vragen van de klant was een aandachtspunt. Dat is in deze training onder de loep genomen.

We hebben gekozen voor de training van Sales Plus omdat het voor een groot deel persoonlijk maatwerk is. Na een gemeenschappelijk deel met theorie over communicatie werd er per medewerker twee uur lang meegeluisterd met gesprekken. Elke medewerker kreeg persoonlijke feedback welke direct kon worden toegepast. De medewerkers waren allemaal zeer positief over deze manier van coaching.”

Bruikbare tips

Mirjam Maliekhadien, medewerkster Servicedesk IVW, beaamt dat direct: “De samenwerking met coach van Sales Plus was echt super. Ze gaf gerichte tips. Ik bleek veel verkleinwoordjes zoals ‘ogenblikje’ en ‘momentje’ te gebruiken en onze sales coach wees me er ook op om twijfeltaal te vermijden. Het is belangrijk dat je de gesprekken volgens de regels voert, dat je de juiste uitspraken doet. Daarom was het goed dat we deze training hebben gedaan waarin we juist op dat soort dingen werden gewezen.”

Persoonlijke verschillen

Marjolijn: “Er was een aantal overeenkomsten tussen de medewerkers, zoals het gebruik van verkleinwoordjes, maar er waren ook verschillen. Soms betrof het bijvoorbeeld de tone-of-voice en hoe vriendelijk je overkomt. En soms verdiende het juist afsluiten van een gesprek iets meer aandacht. Dat soort persoonlijke verschillen komen alleen naar boven tijdens individuele coaching sessies. Die achterhaal je niet met een centrale training. Al met al zijn wij als organisatie heel positief over de training en met name het persoonlijke aspect en de prettige manier van aanpak.”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!