Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Golden Circle

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Simon Sinek

Het welbekende model van Simon Sinek gaat uit van drie niveaus waarop een bedrijf opereert: het model stelt drie vragen centraal. Wat je doet, hoe je het doet en waarom je het doet. In dit model, en vanuit onze filosofie is de 'Waarom-vraag' het meest belangrijk. Dit is de feitelijke reden waarom we iedere dag naar ons werk gaan. Dagelijks werken we aan het laten groeien van bedrijven door leads, afspraken en nieuwe klanten te werven.

"Why" van Sales Plus

Why
Wij geloven erin dat we kunnen bijdragen aan het realiseren van een droom voor ondernemers: namelijk het laten groeien van hun succesvolle bedrijf met nieuwe, waardevolle klanten!

How
Wij maken gebruik van een geavanceerd Smart Sales Assistant (SSA), een slimme tool waarmee wij zorgen dat het gehele acquisitie proces soepel en automatisch verloopt. Door stappen in het sales proces te automatiseren helpen wij ondernemers met slim prospects identificeren, effectiever te benaderen en deals te closen.

What
Wij maken afspraken voor je die gebaseerd zijn op duidelijk aanwezige interesse. Wij hebben medewerkers die op niveau een dialoog aangaan met de gesprekspartner en een basis van vertrouwen leggen voor een gezonde zakenrelatie. Onze gesprekken leveren waardevolle marktinformatie op en nieuwe, zinvolle afspraken. De werkwijze van Sales Plus levert je op alle fronten een win-winsituatie op!

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717