Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser

Sinds maart 2015 helpt Sales Plus Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser bij het genereren van meer afspraken voor diverse doelgroepen. Hier zijn enkele tientallen afspraken uit voortgekomen. Sylvia Visser, toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder vertelt over haar ervaringen met Sales Plus.

Bekijk de website van Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser

Dezelfde aanpak

Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser is een familiebedrijf en staat voor kwaliteit, persoonlijk contact en advies op maat. Medewerkers nemen ruim de tijd voor persoonlijke aandacht en specifieke wensen. Visser: “Ik ben erg tevreden over de samenwerking met Sales Plus. De communicatie onderling is uitstekend. Hun aanpak sluit aan bij de onze en dat werkt ontzettend prettig. Het voelt als een verlengstuk”.

Gelijke betrokkenheid

De medewerkers van het kantoor zijn betrokken bij elke opdracht en werken niet op de automatische piloot. “Die betrokkenheid herken ik bij Sales Plus”, aldus Visser. “Ze geven erg veel terugkoppeling over de telefonische gesprekken die zij voeren. Als wij vervolgens op afspraak gaan bij een prospect is er ook altijd veel interesse over hoe het gegaan is. Dat is erg fijn”.

Resultaat

Dankzij Sales Plus is Gerechtsdeurwaarderskantoor Visser enkele tientallen afspraken rijker. Visser: “We hebben een groot aantal afspraken gehad. Uit bijna al die afspraken zijn ook opdrachten gekomen. Sales Plus voorziet ons van uitgebreide gespreksverslagen die wij via de online inzage kunnen lezen. De wens van de prospect is hierdoor goed in beeld. Daardoor gaan wij zelf heel prettig, voorbereid en duidelijk het gesprek in. Daarnaast kunnen wij zelf nog sturing geven aan wat de meeste prioriteit heeft”.

Aanrader

Visser beveelt Sales Plus van harte aan: “Binnen een organisatie waar geen ruimte is voor een salesafdeling is Sales Plus een fijne aanvulling. Ze zijn laagdrempelig en vereenzelvigen zich met je bedrijf zonder dat je daar iemand voor hoeft aan te nemen.”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!