Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Techniek

Engineeringsbureau

"Het opstarten van het traject met de Sales Plus Sales Coach liep hand in hand met het uitbesteden van de koude acquisitie. Het zou toch zonde zijn als we aan de ene kant investeren in de koude acquisitie waardoor er goede afspraken worden gemaakt en er aan de andere kant niet alles uithalen wat erin zit. Ik wilde zeker weten dat we optimaal rendement zouden behalen uit de investering."

Aanscherpen theoretische kennis

"De Sales Coach is begonnen met het aanscherpen en verdiepen van mijn theoretische kennis van sales. Ze heeft me bijvoorbeeld getraind op vraagtechnieken, maar ook op het herkennen van type personen en hoe je met de verschillende types om kan gaan."

Geen aannames doen

"Het gevolg van die grondige voorbereiding en aanpak is dat ik veel verder kom in de gesprekken. Vroeger ging ik veel meer uit van aannames, ik vulde al zoveel gegevens of ideeën vooraf in dat ik te weinig uit de afspraken haalde. Ik liet bepaalde mogelijkheden of invalshoeken volledig onbenut.

De winst zit hem echt in geen aannames te doen, dus niet zelf het plaatje invullen, maar vooral veel vragen te stellen."

Nadruk op de voorbereiding

"De Sales Coach is ook met mij meegegaan naar de afspraken. Dat wil zeggen, na een grondige voorbereiding van de afspraak! Voorheen bekeek ik natuurlijk wel de website van het bedrijf waar ik naartoe ging, ik zocht ook wel eens aanvullende informatie op, maar meer aandacht besteedde ik er niet aan. Ik ging immers naar de afspraak om óns bedrijf te presenteren."

Een team met de Sales Coach

"In het begin van het traject voelde ik me behoorlijk kwetsbaar met de Sales Coach aan mijn zij. Ik had het gevoel constant kritisch bekeken te worden. Pas later kreeg ik het gevoel dat we eigenlijk gewoon een team vormen. Je hebt tenslotte het traject ook zelf ingezet. Het heeft dan geen zin je er niet voor open te stellen."

Ik bereid me nu veel grondiger voor

"Tegenwoordig besteed ik veel meer tijd aan de voorbereiding. Ik wil werkelijk alles weten over de prospects: wat ze precies doen, in welke branche ze werken, waar hún klanten zich bevinden. Ik wil begrijpen wat zij doen voor hun klanten en welke invloed de samenwerking met ons kan hebben op de samenwerking tussen de prospects en hun klanten."

Nadruk op je sterke punten

"Daarbij heeft de Sales Plus Sales Coach een hele positieve insteek. In plaats van steeds de zwakke punten te benadrukken, gaat ze juist uit van je sterke punten. En hoe je die sterke punten nóg beter kan inzetten en benutten. Door wat je al goed doet nog verder te verbeteren, worden de zwakkere punten vanzelf ook mee omhoog getrokken. En vaak blijkt dat die zwakke punten helemaal niet zo negatief zijn."

Doelstellingen vaststellen en evalueren

"Vervolgens stellen we voor iedere afspraak doelstellingen vast. Die kunnen uiteenlopen van het vaststellen van de behoeften tot het mogen uitbrengen van een offerte. Om de doelstellingen te kunnen halen, stellen we een vragenlijst op die mij helpt bij het gesprek als leidraad.

Na afloop evalueren we de gesprekken grondig. Stellen we vast wat goed is gegaan en wat beter had gekund. Of ik ergens iets heb laten liggen of niet voldoende ben ingegaan op bepaalde dingen die de prospect vertelde."

Nuttig traject

"Al met al is het een heel diepgaand, nuttig en uiterst interessant traject dat ons heel veel oplevert. De koude acquisitie loopt hand in hand met Sales Coaching. Door de directe verbinding is er goede communicatie en kunnen we beide trajecten steeds verder verbeteren en op elkaar afstemmen."

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!