Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Ed

Ed

Je krijgt maar één kans
Vanaf begin jaren 90 werkte ik voor diverse grote staalleveranciers in de verkoop buitendienst. Er werd van mij verwacht dat ik nieuwe klanten aanbracht. Vaak hingen er bordjes bij bedrijven met de tekst: “Vertegenwoordigers uitsluitend op afspraak”. Ik kreeg dus automatisch te maken met telefonische acquisitie. Je krijgt maar één kans om een goede indruk te maken, dus het was erg belangrijk om op een goede manier aan de telefoon over te komen.

Ik zat aan de andere kant van de telefoon
Later heb ik gewerkt als hoofd inkoop in de automotive sector en zat ik dus aan de andere kant van de telefoon. Regelmatig luisterde ik met kromme tenen naar al dat gestuntel aan de andere kant. Vaak had ik medelijden met die vertegenwoordigers, waren ze maar bekend met de methodes van Sales Plus. Dan hadden ze namelijk een goede kans gehad om in gesprek te komen, zonder meteen afgepoeierd te worden. Er zou in ieder geval een prettig gesprek ontstaan op gelijkwaardig niveau en met respect.

Goed gevulde agenda’s
Sinds 2006 werk ik bij Sales Plus om te zorgen dat we tevreden opdrachtgevers hebben met goed gevulde agenda’s. Een leuke uitdaging!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717