Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

dienstverlening

DSW Rijswijk

Voor onze interne organisatie was het uitvoeren van koude acquisitie een brug te ver. Om toch in contact te blijven komen met nieuwe klanten, zijn we gaan kijken naar mogelijkheden voor het uitbesteden van de koude acquisitie. Op hetzelfde moment kreeg ik via LinkedIn een e-mailbericht van Daniëlle Spaans van Sales Plus. Dat bericht sprak me zeer aan en toeval bestaat niet, denk ik dan maar. We hebben een afspraak gemaakt waarin ze het concept van Sales Plus heeft uitgelegd. Er was direct een klik en dat vind ik ook heel belangrijk in de samenwerking.

Bekijk de website van DSW

Het Sales Plus concept spreekt aan

Een aantal zaken uit het concept vielen me op. Het feit dat Sales Plus werkt met mensen van 35+. Dat zegt iets over de senioriteit van het bureau. We hebben allemaal een bepaald beeld bij een callcenter. Dat beeld past absoluut niet bij Sales Plus. Zij zijn veel meer dan dat. Daarnaast was het voor ons weer interessant dat een Sales Coach meegaat naar de eerste paar afspraken. Deze coach gaat mee als zijnde collega van onze eigen accountmanager en begeleidt bij het verzilveren van de leads. Dit helpt ons om sales technieken aan te scherpen en ons bewust te worden van onze kracht zodat we dat verder kunnen uitbouwen en ontwikkelen.

Zeer betrokken en vol ideeën

We merken dat de medewerkers van Sales Plus zeer betrokken zijn bij onze organisatie. Ze denken mee, komen met nieuwe ideeën. Zo hadden we een lijst met ’oude klanten’, allemaal bestaande contacten. Mijn vooringenomen beeld was dat zij ons kennen en niet nogmaals gebeld hoeven te worden. Sales Plus had die aanname niet en belde met een frisse blik naar deze bedrijven. Daar zijn een aantal interessante afspraken uit voortgekomen.

Commercieel overleg

Tijdens het strategisch commercieel overleg dat we structureel hebben, komen ook interessante punten naar voren. We leren daar als organisatie erg veel van. Zaken goed oppakken en opvolgen, commerciëler worden. Sales Plus is er uitermate goed in om in goede sfeer en harmonie bepaalde zaken aan te kaarten. Er wordt niks onder het tapijt geveegd!

Mooie klanten overgehouden

Het is een enthousiaste en eerlijke club die een zekere senioriteit uitstraalt. Het zijn commerciële mensen die weten waarover ze het hebben. Dit, in combinatie met het heldere concept waarmee ze werken, maakt het een uiterst waardevolle samenwerking voor ons, waar we mooie klanten aan overhouden.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!