Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Doelgroep bepalen

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Doelgroep bepalen

Je doelgroep bepalen is een cruciaal onderdeel van het businessplan. Dat weten we bij Sales Plus maar al te goed, vandaar wij samenwerken met Company.info. Het succes van een campagne wordt mede bepaald door de afstemming van het juiste bericht op de juiste ontvanger. Het maakt namelijk een groot verschil als een e-mail campagne, postmailing, of telefoongesprek aan de juiste persoon wordt gericht.

Zakelijke doelgroep
Hoe kan je jouw zakelijke doelgroep zo optimaal mogelijk bepalen? Het is belangrijk om hier goed over na te denken, omdat een duidelijk afgebakende doelgroep de basis is voor een succesvolle marketing of sales actie.

Adressenbestanden voor marketing

Company.info is met ruim 2,5 miljoen actieve bedrijfsprofielen de marktleider van bedrijfsinformatie en bedrijfsnieuws voor de zakelijke professional. Op basis van jouw behoeften en criteria maakt Sales Plus een selectie uit deze uitgebreide database, zodat jouw boodschap altijd bij de juiste ontvanger terecht komt. Company.info is namelijk dé tool voor professionals die hun business datagedreven willen sturen.

Data altijd tot jouw beschikking
De ruim 2,5 miljoen actuele, complete bedrijfsprofielen worden niet alleen in een portal aangeboden, maar ook via een webservice in jouw systeem. Inclusief handige gebruiksvriendelijke functies en rijke datatoepassingen.

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717