Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

De voorbereiding

In het pdf 'voorbereiding' beschrijven we de stappen die gezet worden voorafgaand aan het eerste telefoontje. U leest meer over onze unieke werkwijze, het Go To Market plan, de bedrijfstraining en de doelgroepanalyse. Tot slot meer informatie over het inrichten en 24/7 bijhouden van uw eigen online database.

Het bellen + de afspraken

In het pdf bestand 'het bellen + de afspraken' leest u meer over de database van uw adressenbestand die we controleren en kwalificeren. Vervolgens leest u hoe we met het juiste adressenbestand en de juiste leads gaan bellen met de prospect. We sluiten af met informatie over de afspraken die we voor u regelen en inplannen.

Coaching + begeleiding

In het pdf 'coaching + begeleiding' leest u meer over de optie voor extra coaching en begeleiding. Het doel is door middel van individuele salescoaching meer klanten en meer omzet genereren. Tevens leest u meer over de praktijkbegeleiding ter ondersteuning van salesgesprekken.

Algemene voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden aandachtig door. Kom niet voor verrassingen te staan en zorg dat u op de hoogte bent van de spelregels die zijn opgesteld. Tevens vindt u in het onderste pdf de standaard bedrijfsindeling van de Kamer van Koophandel.