Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Techniek

Dewaco Kunststoffen

"Nieuwe contacten aanboren: altijd belangrijk, ook als je al volop in het werk zit. Wij hebben in het verleden zelf, mondjesmaat, koude acquisitie gevoerd. We hebben altijd volop in het werk gezeten, maar het is belangrijk voortdurend te zoeken naar nieuwe klanten."

Dewaco Kunststoffen

Gevaarlijk om te leunen op je bestaande klanten

"Het is erg gevaarlijk om, als je volop in het werk zit, te leunen op je bestaande klantenbestand. Er moet altijd voortgang in zitten.

We zijn daarom ook op het voorstel van Sales Plus ingegaan, om voor een bepaalde periode actief de markt op de gaan, prospects te benaderen en nieuwe contacten aan te boren."

Een vast aanspreekpunt

"De communicatie met Sales Plus verloopt prettig. In hun relatiebeheersysteem is alles goed te volgen. Ook als ik om aanvullende informatie vroeg, dan kon ik dat goed zien en doorgeven. Informatie over gemaakte afspraken of binnengehaalde offertes kreeg ik netjes op de mail.

We hadden tijdens onze campagne één vast aanspreekpunt, de projectmanager. Dat was een prettige en duidelijke manier van werken."

Aan verwachtingen voldaan

"We hadden vooraf een bepaalde verwachting van de resultaten. Sales Plus heeft daar volledig aan voldaan. Wij zijn een zeer technisch bedrijf en aan de telefoon is het soms lastig om goed in te kunnen schatten wat een project inhoudt. Bepaalde aspecten van een aanvraag, bijvoorbeeld de keuze van het gewenste materiaal, kunnen grote gevolgen hebben. De technische kennis van de medewerkers van Sales Plus ligt op een hoog niveau, maar voor onze specifieke diensten was het voor hen soms toch lastig om een volledige inschatting te maken. Op die momenten moeten we snel en kort kunnen schakelen; je kan immers niet verwachten dat zij al onze technische expertise in huis hebben.

We hebben aan de campagne goede aantallen afspraken en offertes overgehouden. Maar op de langere termijn moet nog blijken of daar het gewenste volume aan opdrachten uitkomt."

Wakker geschud

"Het op deze manier oppakken van koude acquisitie heeft ons weer wakker geschud. Het benaderen van mogelijke nieuwe klanten was enigszins verzand bij ons. Het kwam er niet van, want we hebben het druk met alle opdrachten. Wat dat betreft hebben we een luxeprobleem. Maar het aanboren van nieuwe contacten blijft voortdurend belangrijk en we zullen zeker een vervolgtraject ingaan.”

Zorgeloos aan tafel

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!