Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Damman

Sinds januari 2016 is Damman, specialist in het leveren van plaatwerk en het assembleren van constructies, met Sales Plus gaan samenwerken. Hans Visee, eigenaar van het bedrijf vertelt: “Koude acquisitie is een vak apart, dat laat ik graag aan specialisten over. Na een eerste kennismakingsgesprek met Sales Plus had ik direct een goed gevoel.”

Bekijk de website van Damman

Open en transparant

“Het is prettig werken met de ervaren mensen van Sales Plus. Er worden geen loze beloftes gemaakt. De gegevens die voortkomen uit de telefoongesprekken worden nauwkeurig bijgehouden. Ook wij hebben inzage in deze waardevolle informatie. Open en transparant, dat is de manier waarop ik zelf ook graag werk.”

Voldoende afspraken

“Voor ons gaat het puur om de beldiensten die zij leveren. Ik vind het knap hoeveel afspraken er uiteindelijk uit voortkomen. Tuurlijk, niet iedere afspraak levert het gewenste resultaat op. Dat heeft verschillende redenen. Iedere klant is anders, daar kan Sales Plus niets aan doen.”

Professionele organisatie

“De manier waarop Sales Plus te werk gaat ervaar ik als zeer prettig. Een proactieve houding, doorgaan waar anderen stoppen. Een eerste gesprek met koude acquisitie, dat moet je maar kunnen. Het is tot in de puntjes verzorgd. Wat ik ook fijn vind, is dat ik niet van één persoon afhankelijk ben. Mocht er iets zijn, dan beschikt Sales Plus over genoeg ervaren medewerkers die kunnen bijspringen.”

Meer dan koude acquisitie

“Sales Plus heeft binnen onze organisatie een sessie gehouden. Wie zijn we nu eigenlijk? Wat willen we uitstralen? Waar willen we in de toekomst staan? Het is goed om daar bij stil te staan. Sales Plus is meer dan alleen telefonische acquisitie.”

Betrokken onderneming

“Sales Plus aanbevelen bij anderen? Ja, mocht het ter sprake komen dan zou ik dat zeker doen. Het is een betrokken onderneming.

Een dikke 8!

Sales Plus streeft, samen met ons, naar een goed resultaat. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons brengt. Voor nu geef ik ze een dikke 8!”

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!