Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Commerciële ondersteuning

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Commerciële ondersteuning

Commerciële ondersteuning nodig voor jouw bedrijf? Je beschikt over een database met potentiële klanten die Sales Plus voor jou kan benaderen. Met onze bewezen succesvolle aanpak zorgen wij voor kwalitatieve afspraken in uw agenda. Maar leads zijn nog geen orders. Hoe gaat je het vervolgtraject aanpakken? Wij kunnen je tools bieden om de leads daadwerkelijk te verzilveren. Vraag naar onze Sales Coach.

De klant centraal
Tegelijkertijd is van het belang dat het gehele verkooptraject nauwkeurig wordt opgevolgd in jouw bedrijfsvoering. Staat in jou verkoopsysteem de klant centraal of ga je uit van jouw eigen product of dienst? Opereer je wel klantgericht?

Informatie-aanvraag

Wat gebeurt er met een informatie-aanvraag via jouw website? Bel je deze geïnteresseerde en mogelijk nieuwe klant meteen op of stuur je gewoon een folder? En hoe zit het met de contacten uit het verleden? Misschien moet je ze weer eens bellen?

Commerciële vaardigheden
Onze commerciële expertise gaat verder dan alleen telemarketing. Met de kennis die we hebben opgedaan van jouw bedrijf, kunnen wij ook jouw relatiebeheer verzorgen: zowel oude als nieuwe contacten bellen, offertes opvolgen en informatie-aanvragen behandelen. Alle activiteiten worden bijgehouden in ons CRM-systeem dat te allen tijde toegankelijk voor je is. De vergaarde marktinformatie kun je inladen in jouw eigen verkoopsysteem. Zo wordt iedere kans benut en is jouw relatiebeheer altijd up-to-date!

Contactgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contact details

E-mail
sales@salesplus.nl

085 40 15 717