Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Coaching en training

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

COMMERCIËLE ONDERSTEUNING

Coaching en training

Onze commerciële expertise gaat verder dan je zou verwachten. Ook met relatiebeheer, het daadwerkelijk centraal stellen van de klant en het opvolgen van waardevolle contacten kunnen we je ondersteunen. Je steekt veel energie in het binnenhalen van nieuwe relaties, maar toch blijven de resultaten achter? Optimaliseer jouw commerciële succes met onze trainingen op basis van de bewezen effectieve Sales Plus methode.

EEN GO TO MARKET PLAN, HET WAAROM ACHTER UW PROPOSITIE

Go to Market Plan

Je wilt jouw omzet verhogen door nieuwe waardevolle relaties binnen te halen. Je organiseert een groeicampagne, er wordt druk gewerkt door de accountmanagers, maar slechts een enkeling heeft beet…...een gelukstreffer. Dergelijke acties scoren standaard minder dan verwacht en verlopen teleurstellend. Zonde van je tijd, geld en inspanningen. Sales Plus voorkomt dit soort ad hoc acties door eerst een gedegen plan van aanpak te maken m.b.v. een Go to Market sessie.

SNEL RESULTAAT DOOR PRAKTIJKBEGELEIDING

Coaching op de werkvloer

De praktijkbegeleiding sluit volledig aan op de dagelijkse werksituatie. Na een uitleg over de effectieve gesprekstechnieken, worden deze toegespitst op jouw praktijk. Je gaat meteen beginnen met telefonische benadering en wij luisteren mee. Tijdens de telefoongesprekken – met echte prospects – wordt bij een knelpunt onmiddellijk een oplossing aangereikt, die je in het volgende gesprek kunt toepassen. Zo haal je het maximale rendement uit onze praktijkbegeleiding. Je werkt en leert op hetzelfde moment!

EEN PROFESSIONELE COACH INSCHAKELEN

Waardevolle contacten verzilveren

Je beschikt over een goed gevulde agenda met kwalitatieve afspraken. In de telefonische gesprekken is er een behoefte gesignaleerd en je hebt een reële kans dat je een offerte mag uitschrijven of een projectplan mag opstellen. Toch vallen de resultaten vaak tegen als je eenmaal bij de potentiële klant aan tafel zit. Je krijgt het niet voor elkaar om jouw contact te verzilveren.. Dan is het slim om een professionele coach in te schakelen die met jouw accountmanager meegaat on the job!

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen

Wie denkt dat het uitbesteden van sales & marketing alleen voor grote bedrijven is weggelegd, heeft het mis. Juist binnen het MKB is er de behoefte aan professionele ondersteuning. Wil jij weten wat Sales Plus heeft bereikt bij andere ondernemers in diverse branches? Lees dan de enthousiaste verhalen van veel van onze opdrachtgevers door de jaren heen.

Meer referenties

“Wij zijn vol lof over de persoonlijke aanpak en manier van coaching in deze training.”

Drs. Wilma M.M. Okkerse, MT-lid IVW, - Verkeer & Waterstaat

“De persoonlijke coaching was voor ons het ideale trainingsinstrument”

Rob - Intramed

“Sales Coaching is een heel diepgaand en nuttig traject dat ons veel oplevert.”

Martin - Visser Las/Snijtechniek

Praktijkgerichte training volgen

Je steekt veel energie in het binnenhalen van nieuwe klanten, maar toch blijven de resultaten achter? Optimaliseer jouw commerciële succes met onze gerichte salestrainingen op basis van de bewezen effectieve Sales Plus methode.