Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
Coaching en training

Kom in contact

Wil je blijven doen waar je goed in bent en de krachten van Sales Plus benutten? Dat kan!

Commerciële ondersteuning

Coaching en training

Onze commerciële expertise gaat verder dan alleen telemarketing. Ook met relatiebeheer, het daadwerkelijk centraal stellen van de klant en het opvolgen van leads kunnen we je ondersteunen. Je steekt veel energie in de werving van nieuwe klanten, maar toch blijven de resultaten achter? Optimaliseer jouw commerciële succes met onze trainingen op basis van de effectief bewezen Sales Plus methode.

Een Go to Market Plan, het waarom achter uw propositie.

Go to Market Plan

Je wil jouw omzet verhogen door nieuwe klanten te werven. Je organiseert een acquisitiecampagne. Er wordt druk gebeld door accountmanagers, maar slechts een enkeling heeft beet. Deze telemarketingactie scoort minder dan verwacht. Zonde van je tijd en inspanningen! Sales Plus voorkomt dit soort ad hoc acties door eerst een gedegen plan van aanpak te maken met behulp van een Go to Market Sessie.

Snel resultaat door praktijkbegeleiding

Coaching in 10 effectieve stappen

De praktijkbegeleiding sluit volledig aan op de dagelijkse werksituatie. Na een uitleg over de effectieve gesprekstechnieken, worden deze toegespitst op jouw praktijk. Je gaat meteen beginnen met telefonische acquisitie en wij luisteren mee. Tijdens het bellen – met echte prospects – wordt bij een knelpunt onmiddellijk een oplossing aangereikt, die je in het volgende gesprek kunt toepassen. Zo haal je het maximale rendement uit onze praktijkbegeleiding. Je werkt en leert op hetzelfde moment!

Een professionele coach inschakelen

Leads verzilveren

Je beschikt over een goed gevulde agenda met kwalitatieve afspraken. In de telefonische gesprekken is er een behoefte gesignaleerd en je hebt een reële kans dat je een offerte mag uitschrijven of een projectplan mag opstellen. Toch vallen de resultaten vaak tegen als je eenmaal bij de potentiële klant aan tafel zit. Je krijgt het niet voor elkaar om een lead te verzilveren tot een getekende opdracht. Dan is het slim om een professionele coach in te schakelen!

REFERENTIES

Wat onze klanten zeggen

Wie denkt dat het uitbesteden van telemarketing alleen voor grote bedrijven is weggelegd, heeft het mis. Juist binnen het MKB is de behoefte aan ondersteuning voor acquisitie groot. Wilt u weten wat Sales Plus heeft bereikt bij andere ondernemers? Lees dan de verhalen van onze opdrachtgevers.

Meer referenties

“Wij zijn vol lof over de persoonlijke aanpak en manier van coaching in deze training.”

Drs. Wilma M.M. Okkerse, MT-lid IVW, - Verkeer & Waterstaat

“De persoonlijke coaching was voor ons het ideale trainingsinstrument”

Rob - Intramed

“Sales Coaching is een heel diepgaand en nuttig traject dat ons veel oplevert.”

Martin - Visser Las/Snijtechniek

Praktijkgerichte training volgen

Je steekt veel energie in de werving van nieuwe klanten, maar toch blijven de resultaten achter? Optimaliseer jouw commerciële succes met onze trainingen op basis van de effectief bewezen Sales Plus methode.