Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

dienstverlening

Caldera Group

Als marketingorganisatie richten wij ons op het vermarkten van complexe producten of dienstverlening van B2B bedrijven. Onze specialiteit is om dat aanbod naar de markt toe te brengen. Daar hoort voor ons ook een passende acquisitie bij, zonder scripts en massatelefoontjes. Sales Plus was zo overtuigd van het feit dat ze dat konden bieden dat we dat graag zelf wilden ervaren.

Bekijk de website van de Caldera group

Verdieping in de doelgroep

Toen wij om tafel gingen met Sales Plus merkten we dat zij een intensieve voorbereiding hanteren. We zijn uitgebreid bevraagd over wie we zijn, wat we doen en hoe wij ons salestraject aanvliegen. Ze verdiepten zich daadwerkelijk in ons bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat ze zonder script het goede verhaal kunnen vertellen. Wij vinden het van groot belang dat er écht geluisterd wordt naar de prospect om na te gaan of deze ook echt bij ons past en of wij op het juiste moment aan tafel komen. Bellen staat niet op zichzelf. Wat wij heel belangrijk vinden is dat er niet alleen gebeld wordt om afspraken te maken maar ook om te peilen wat er bij de doelgroep leeft.

Gesprekken

De kwaliteit van de gesprekken die vanuit Sales Plus zijn ontstaan zijn zeer goed. Ze werken met veel overtuiging en kwaliteit. Dat merkt de prospect ook. We krijgen vaak te horen dat het voelt alsof ze met een collega van ons gepraat hebben. Oprecht geïnteresseerd en niet opdringerig. We krijgen goede feedback van Sales Plus uit de gesprekken die gevoerd zijn. Zo leren we wat er bij klanten leeft. Die input verwerken wij om onze eigen dienstverlening en communicatie te verbeteren. Zo weten wij nog beter welke klanten bij ons passen.

Continuïteit

In de zes maanden dat we nu met Sales Plus werken ontstaat er steeds meer continuïteit in het maken van afspraken. Niet elke prospect is meteen bereikbaar, er volgen terugbel- afspraken of bedrijven zijn nog niet klaar voor ons. Sales Plus speelt daar ontzettend goed op in. Ze voelen het potentieel van een klant goed aan. De eerste zaadjes zijn geplant in het contact leggen en daar worden nu de vruchten van geplukt. Wij behalen onze eigen doelstellingen dankzij Sales Plus omdat zij tijd kunnen investeren in de prospect. Wij kunnen vervolgens doorpakken tijdens de afspraken die hieruit ontstaan.

Doen waar je goed in bent

Wij geloven erin dat het belangrijk is dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Alles daarbuiten besteden wij graag uit. Net zoals wij nastreven dat andere bedrijven hun marketing aan ons uitbesteden. Caldera Group is een groeiend bedrijf met veel verschillende verantwoordelijkheden en taken. Je moet niet alles zelf willen doen. Waar Sales Plus goed is in de eerste contacten leggen, zijn wij dat in de opvolging daarvan. Zonder hen kunnen wij minder scherp toezien op dat voortraject. Telemarketing via Sales Plus is een onderdeel van ons salesproces. De vaste medewerkers van Sales Plus die voor ons bellen voelen als collega’s. Ze weten veel van ons, denken met ons mee en gaan voor succes. Net als wij.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!