Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

consultancy

Brand Compliance

“We zochten naar een bureau dat voor ons acquisitie kon gaan doen. Ik wilde geen harde organisatie die voor het maximale aantal afspraken zou gaan, maar een bureau dat vooral kwalitatief goede afspraken kon maken. Onze doelgroep bestaat uit opleiders en adviesbureaus die graag een erkenning willen vanwege een subsidiemaatregel voor kleine en middelgrote ondernemingen. De audit voor die erkenning verzorgen wij samen met nog acht andere auditbureaus die speciaal voor deze regeling aangesteld zijn.”

Bekijk de website van Brand Compliance

Streven naar kwaliteit

“Op internet stuitte ik op de website van Sales Plus, en wat ik las sprak me meteen aan. Ons streven naar kwaliteit sluit aan op datgene waar Sales Plus zich mee profileert: kwalitatief goede leads. Het is belangrijk dat het bureau de klant niet met alle geweld een afspraak opdringt. En dat het bureau al kan zorgen voor wat informatie als de klant vragen heeft.”

Wekelijks 10 gesprekken, 60% wordt klant

“Sales Plus is in augustus 2014 begonnen met een pilot van 3 maanden, waarna we hebben bekeken of het rendabel was. En dat was het zeker! Gemiddeld leidde 2 uur bellen tot 1 afspraak. Daarom hebben we de samenwerking geïntensiveerd. We zijn van 1 dag in de week bellen naar 20 uur per week gegaan, zodat ik nu wekelijks 10 kennismakingsgesprekken heb waarvan 60% tot een opdracht leidt. Ik ben dus erg tevreden.”

Sales Plus is een verlengstuk van ons bedrijf

“Het samenwerken met Sales Plus is prettig, de betrokkenheid is groot. Ik zie Sales Plus echt als een verlengstuk van onze organisatie. Het belteam bestaat uit mensen die goed aanvoelen wat voor klanten we zoeken. Maandelijks overleggen we over de voortgang, en omdat we in een nichemarkt zitten, stellen ze ons af en toe een vraag over iets specifieks. Ze luisteren goed naar de manier waarop wij ons werk willen doen en naar de behoeften van de klanten. Daniëlle is een keer mee geweest naar een kennismakingsafspraak om nog beter te kunnen doorgronden wat we precies doen. Dit toont aan hoe betrokken Sales Plus is!”

Nóg meer naar elkaar toe

“Binnenkort willen we nog verder naar elkaar toe groeien. Sales Plus heeft een eigen automatiseringssysteem en wij ook, en dat vereist veel heen en weer mailen. We willen nu een verbeteringsslag maken zodat we met hetzelfde systeem kunnen werken. We bieden een breed dienstenpakket en zijn van plan om samen met Sales Plus ook andere doelgroepen te benaderen.”

Brand Compliance

Brand Compliance biedt ‘Quality Assurance’: het bedrijf meet, borgt en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening van organisaties. Dit gebeurt onder andere door middel van audits, certificeringen, inspecties, online onderzoek en trainingen.

Kwaliteit verzekeren

Brand Compliance geeft inzicht in het functioneren van organisaties en helpt om de kwaliteit van organisaties te ‘verzekeren’. Om dit goed te doen, houdt Brand Compliance de eigen kwaliteit ook voortdurend tegen het licht.

Wil je ook zorgeloos aan tafel?

Onze aanpak is succesvol en feitelijk meetbaar. Wij maken kwalitatieve afspraken die opdrachten opleveren, waardoor jouw omzet stijgt. Ons team staat graag voor je klaar om vragen te beantwoorden. Bel vrijblijvend!