Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
6 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Zorgeloos aan tafel: voorbereiding

Zorgeloos aan tafel: voorbereiding

Je acquisitie is geslaagd. Tenminste, het eerste gedeelte. Je hebt een afspraak ingepland en zit aan tafel bij een potentiële klant.

Een veelvoorkomende valkuil

Ieder heeft zo z’n eigen manier van presenteren. Een veelvoorkomende valkuil is snel van wal steken over je geweldige bedrijf en business, waardoor je vaak te veel informatie deelt met desbetreffende prospect. Prospects zitten daar meestal niet op te wachten. Mogelijk is een deel van je business helemaal niet interessant voor ze. Ook komt het regelmatig voor dat men denkt; ik zie het wel, laat het op me afkomen wat ik aantref. Een goede voorbereiding is echter het halve werk.

Voorbeeld

Een klant van ons begon altijd met het voorstellen van z’n bedrijf door het overhandigen van documentatiemateriaal. Aan de hand van deze prospectus lichtte de klant de prospect in over wat het bedrijf allemaal voor hen zou kunnen betekenen en welke mogelijkheden er zijn in de dienstverlening. Er kwam echter nauwelijks resultaat uit de afspraken. Nadat onze klant begon, naar de prospect toe, met ingaan op de vraag waarom men aan tafel zat en welke hulpvraag er aan ten grondslag lag, dit goed voorbereid had en de overhandiging van de prospectus pas bij het afscheid plaats vond, werd er resultaat behaald uit zo goed als alle afspraken.

Behoefte aan meer tips? Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717