Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
6 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Zijn potentiële klanten prijsgevoelig?

Zijn potentiële klanten prijsgevoelig?

Een gedachte die bij veel ondernemers heerst, is dat klanten prijsgevoelig zijn. Echter kiezen potentiële klanten een partner die bij hen past. Een partner waar ze een goed gevoel bij hebben. De prijs is dan vaak geen issue meer.

Verwelkom prijsbezwaren

Zodra we denken dat potentiële klanten prijsgevoelig zijn, dan zijn we eerder geneigd om korting te geven. Zeker als een klant aangeeft een bezwaar te hebben tegen de prijs die je vraagt voor je product of dienst. Verwelkom prijsbezwaren. Deze duiden op interesse. Als men geen interesse heeft in je product of dienst, dan is de prijs ook geen bezwaar. Je weet gelijk dat je niet te goedkoop bent. Wie te goedkoop is, heeft veel uit te leggen.

Creëer je eigen voorbeeld

Voorbeeld: iedereen heeft wel eens een product of dienst afgenomen en meer betaalt dan vooraf de intentie was. Vaak wel met de juiste argumenten. Ga bij jezelf eens na hoe vaak dit bij jou is voorgevallen en creëer je eigen voorbeeld.

Tip

Wees trots op je prijs. Klanten kennen vaak een lagere waarde toe aan goedkopere prijzen. Vraag de klant wat hij of zij verwacht voor de prijs die jij rekent. Zo help je de klant met het bepalen of jouw product of dienst aansluit bij de behoefte van die klant.

Meer weten over de juiste prijs of acquisitie? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717