Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
3 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Wat heeft 2019 voor commerciële kansen voor je!

Wat heeft 2019 voor commerciële kansen voor je!

Dat 2019 in alle opzichten een succesvol jaar voor je mag zijn! We staan aan het begin van een nieuw ‘vers’ jaar. Een jaar vol kansen. Alles is mogelijk. Maar veel ligt aan jou. Vat de koe bij de horens, het paard bij het toom. Grijp die telefoon en ga aan de slag!

Jij hebt nog een heel jaar voor je!

Je hebt een heel jaar, 365 dagen, om jouw bedrijfsideeën (verder) te ontwikkelen, jouw bedrijf uit te breiden en jouw verkoopdoelstellingen te realiseren. Zorg dat 2019 ook voor jou een mooi jaar wordt!

Iedere onderneming heeft nieuwe klanten nodig. Je verliest er altijd wel wat, om verschillende redenen. En om te kunnen groeien is aanwas nodig.

Zoals er meerdere wegen zijn die naar Rome leiden, zo zijn er meerdere manieren om in contact te komen met nieuwe klanten. Eén manier die gegarandeerd niet werkt, is om op nieuwe klanten te gaan zitten wachten. Door actief klanten te werven, behaal je het snelst resultaat.

Wat werkt?

Alleen structureel en effectief nieuwe klanten werven met telemarketing werkt en dat gebeurt al lang niet meer uitsluitend telefonisch daar zetten we ook andere slimme sales tools voor in.

Begin dus niet pas als het water je aan de lippen staat, of alleen in verloren uurtjes ‘wat nummers te bellen of wat mensen linken.’ Op die manier werkt telefonische koude acquisitie inderdaad niet. Maar neem van mij aan dat B2B telemarketing wél werkt. Of, nog beter, neem het van onze opdrachtgevers aan. Waarom zijn vol overtuiging kiezen om het acquisitietraject bij professionals uit te besteden. Hier leest u onze referenties.

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717