Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
5 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Vendimation: minder inspanning, meer conversie!

Vendimation: minder inspanning, meer conversie!

Vendimation is een tool die met minder sales inspanning een hogere conversie realiseert. Met als resultaat; meer nieuwe klanten en groei voor je onderneming! Bedrijven kunnen deze tool gebruiken om eenvoudiger leads te generen en verkoopprocessen te optimaliseren. De software zorgt dat processen automatisch en effectief verlopen.

Sales funnel

Niet bij iedereen begint direct een belletje te rinkelen bij de term sales funnel. Het Nederlandse woord voor funnel is trechter. In eerste instantie is het een vergaarbak van potentiële klanten. Een soort trechter met bovenin de leads/prospects en onderin de opdrachten/verkopen. Van bezoekers tot kopers. Hoe smaller de funnel wordt hoe dichter de klant bij het ‘verkoop’ deel aankomt. Zo zijn de prospects al voorbewerkt om van je te kopen.

Smart Sales Assistant

Door stappen in het sales proces te automatiseren word je geholpen met het slimmer en goedkoper identificeren van prospects, effectievere benadering ervan en het closen van deals. Dagelijks bespaar je kostbare (sales) tijd en verhoog je de kans op conversie aanzienlijk.

Gratis online tool 

Om tijd te besparen en de conversie te optimaliseren maken ook wij gebruik van Vendimation. Een gratis online tool waar je simpel met veel interessante prospects in contact komt. Het verhoogt het aantal leads aanzienlijk, zonder dat het extra tijd kost. Het helpt ons bedrijf aan nieuwe klanten.

Vendimation

Vendimation is de “Smart Sales Assistant” die het gehele acquisitieproces soepel en automatisch laat verlopen. Het is een gratis online CRM dat helpt bij het optimaliseren van je sales pipeline. Hiermee kan je eenvoudig al je contacten registreren en beheren. Via het dashboard heb je als ondernemer inzicht over je gehele sales funnel. De potentiële leads zijn middels automatische mails eenvoudig te benaderen. Ook de follow up is in een handomdraai geregeld. Je houdt eenvoudig bij hoeveel leads en prospects zich in elke fase van de funnel bevinden.

Optimale sales resultaten

Het systeem van Vendimation helpt je met een slim CRM voor optimale sales resultaten, gratis! Het enige wat je hoeft te doen is het aanmaken van een profiel en het importeren van minimaal 100 contacten. Dit kunnen bijvoorbeeld contacten zijn vanuit je Social Media accounts. Het is ook mogelijk om zelf een lijst in Excel te maken en te uploaden. Een perfecte tool om krachten te bundelen, je netwerk uit te breiden en nieuwe leads te scoren. Kortom: je hebt goud in handen!

Hoe kan ik mij aanmelden?

Wil je één van de eerste testers zijn van Vendimation? Gebruik maken van jouw eigen GRATIS “Smart Sales Assistant”. Als één van de eerste gebruikers kun je de Smart Sales Assistant zelf ervaren!

MELD JE HIER GRATIS AAN!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717