Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
4 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Tools om uw salesproces te versnellen

Tools om uw salesproces te versnellen

Uiteraard gaat het erom dat leads succesvolle klanten worden. Hiervoor gaat u door een salesproces van contacteren, concretiseren, afspraken maken en voorstellen doen voordat u een deal sluit.

Hoewel elke klant anders is en u een persoonlijke aanpak voor elke prospect maakt, is het proces dat u doorloopt hetzelfde. Voor elke stap in dit proces zijn er handige tools beschikbaar die u kunnen helpen om dit proces te versnellen.

Bedrijven verzamelen

In deze fase van het salesproces gaat u op zoek naar de juiste prospects die passen bij het profiel dat u van een klant heeft. Hierbij bent u bezig met het opbouwen van een lijst, het vinden van de juiste informatie, criteria vaststellen en het benaderen van de potentiële kant.

Een tool als Import.io kan u helpen om webpagina’s om te zetten in een lijst. Denk aan een bedrijvenpagina waarvan u de gegevens in een spreadsheet wilt zetten om deze later te gebruiken. Zo bewaart u het overzicht.

Bij Ad Hoc Data kunt u terecht voor zakelijke en actuele adresbestanden in alle mogelijk branches.

Contactpersonen in systeem zetten

Als u een fase verder bent in het salesproces dan wilt u de gegevens van uw klanten overzichtelijk in beeld hebben. Om uw klantgegevens te kunnen beheren heeft u een CRM-systeem nodig. Zo houdt u overzicht in de gegevens van klanten, de interacties met hen, afspraken en vervolgstappen. Voorbeelden van CRM systemen zijn Zoho of PerfectView.

Hulp bij afspraken maken

Op het punt van afspraken maken en volle agenda’s naast elkaar leggen, wilt u snel kunnen schakelen. Er zijn tools om het maken van afspraken te vereenvoudigen. Zo kunnen uw klanten met YouCanBook.me rechtstreeks kijken wanneer u beschikbaar bent en meteen een blok reserveren.

Voor afspraken op afstand is het handig om een tool te gebruiken waarbij u een online meeting kunt houden en tegelijkertijd uw scherm kunt delen. Dit kan met Join.me.

Laat u aan de hand nemen door Sales Plus

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717