Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
7 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Tip: investeer in uw klantrelaties!

Tip: investeer in uw klantrelaties!

Uiteraard bent u altijd op zoek naar nieuwe klanten. Even zo belangrijk is het behouden van bestaande klanten. In beiden gevallen geldt dat zowel prospects als bestaande klanten in de huidige tijd zelf op zoek gaan naar producten, diensten, alternatieven, ervaringen en vergelijkingen. Op een moment dat het voor hen uitkomt.

Hoe investeert u in uw klantrelaties

Als bedrijf zijnde moet u dus uw best doen om op te vallen middels een persoonlijke aanpak en continue bereikbaarheid. Wat kunt u het beste doen om te investeren in klantrelaties?

  1. Leer de klant kennen: kijk welke weg hij aflegt in een aankoopproces, welke informatie heeft hij nodig, in welke fase worden er beslissingen gemaakt? Zo heeft u de antwoorden die zij zullen geven zelf al paraat in een gesprek.
  2. Luister naar je (potentiële) klant: sta open voor wensen en behoeftes, kijk wat er in reviews gezegd wordt over uw dienst/product, ga de interactie aan, reageer snel bij vragen, geef advies.
  3. Schakel uw denken in eigenbelang uit: zet de klant voorop, denk vanuit de behoefte van de klant, vertel wat voor hén het voordeel is, ga voor een gezamenlijk belang.

Wij zijn u graag van dienst!

Kunt u nog meer tips gebruiken op het gebied van duurzame klantrelaties?

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717