Neem contact met ons op

085 40 15 717

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Whitepaper aanvragen

Vul je gegevens in

Schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Maak een keuze uit onze whitepapers

Aan tafel bij de prospect

Winstgevende acquisitie: 10 tips!

Whitepaper marketing

Zodra je het whitepaper hebt aangevraagd kom je op een overzichtspagina waar je de verschillende whitepapers direct kunt downloaden door op de link te klikken. Veel leesplezier!

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
2 jaar ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Waarom is de afspraak gemaakt? Speel daar op in

Waarom is de afspraak gemaakt? Speel daar op in

Een afspraak wordt niet zomaar gemaakt. Zorg dat je voorafgaand aan het gesprek helder hebt waarom de afspraak gemaakt is. Je gesprekspartner heeft een ‘probleem’ en hoopt in jou de oplossing te vinden. Wat is het ‘probleem’? Hoe krijg je de pijn boven tafel en welke oplossing heb jij te bieden?

De pijn boven tafel krijgen

De pijn boven tafel krijgen, doe je door de juiste vragen te stellen. Leg de vinger op de “pijn” die naar boven komt tijdens het gesprek. Ga in op de “pleister” die je voor de “zere wond” hebt. De prospect zal eerder het gevoel hebben dat het gesprek gaat over wat voor hem van belang is.

Extra tip

Extra tip: bij de voorbereiding van een gesprek met iemand die met andere partijen of mensen binnen de organisatie te maken heeft in het beslissingstraject, is het goed om je af te vragen in hoeverre deze persoon jouw oplossing binnen de organisatie met net zoveel overtuiging kan doorgeven als jij. Met deze insteek in gedachte, kun je rekening houden met hoe je te werk zal gaan als je aan tafel zit bij je prospect. Vraag aan het einde van je gesprek actief naar wat hem of haar het meest heeft aangesproken. Daarmee vergroot je de kans dat de betreffende persoon, met de juiste insteek, jouw verhaal en oplossing verder in de organisatie brengt.

Behoefte aan meer tips? Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV

Stationsplein 45 | Unit A4.002
3013 AK Rotterdam
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717