Neem contact op met Vendere

0488-470190

Stuur ons een e-mail!

Contactgegevens:

Bericht:

Uw bericht is succesvol ontvangen Close this notice.

Vul je gegevens in

Je aanvraag is succesvol verwerkt Close this notice.
7 jaren ago · by · Reacties uitgeschakeld voor Telefonische acquisitie uitbesteden? 4 redenen!

Telefonische acquisitie uitbesteden? 4 redenen!

Sales is een vast onderdeel van ieder bedrijf. Om klanten te werven moet u tijd vrijmaken voor het actief benaderen van prospects. Als ondernemer heeft u veel aan uw hoofd. Waarom zou u telefonische acquisitie uitbesteden? Wij bieden u in ieder geval een aantal goede redenen.

1. Ervaren professionals

Wanneer u een ervaren partij inschakelt om u te ondersteunen bij uw telefonische acquisitie, dan profiteert u van een vracht aan ervaring. Net zoals u de specialist bent in uw vak, zijn deze professionals specialisten op het gebied van telefonische acquisitie. Zij hebben een gedegen opleiding gevolgd, hebben jarenlange ervaring opgebouwd, blijven gemotiveerd bij het horen van een aantal nee’s en weten de juiste argumenten goed naar voren te brengen om de prospect te overtuigen. Wees niet bang dat zij uw werknemers van de troon stoten; sales kent vele specialismen.

2. Ruimschoots de tijd

Telefonische acquisitie is vaak een ondergeschoven kindje. Het imago is soms negatief en men vindt koud bellen één van de lastigste taken om uit te voeren. Daarbij bent u als ondernemer vaak al druk genoeg om de hoofdactiviteiten binnen uw organisatie uit te voeren. Koud bellen is niet altijd succesvol. Een demotiverende taak belandt vaak onderaan het takenlijstje. Professionals op dit gebied houden letterlijk van bellen en het proces om hier succes mee te behalen. Zij weten op de juiste momenten te bellen en hebben ook de tijd om dit meermaals te proberen en belafspraken na te komen.

3. Meer verdieping in de potentiële klant

U als ondernemer weet uiteraard het meeste van uw klanten. De tijd die een telefonische acquisitie specialist kan besteden kan daar een aanvulling op zijn. Deze specialist kijkt met een frisse blik naar uw onderneming, kan zich inleven in kansen en bijpassende klanten en neemt de tijd om een goede salescampagne te bedenken. Voor hij daadwerkelijk begint met bellen is hij goed op de hoogte van uw unique selling points.

4. Een betere ROI

Wanneer een professional de tijd en de ervaring heeft om kwalitatieve leads te genereren, zult u ook een veel betere return on investment krijgen. Voor uw investering ontvangt u in verhouding meer leads dan u in de tijd kunt realiseren die u en uw medewerkers over houden voor koude acquisitie.

Sales Plus kent haar kracht. Onze ervaren medewerkers hebben een gedegen opleiding, nemen de tijd om uw organisatie te leren kennen, verdiepen zich in uw potentiële klant en gaan voor hetzelfde succes als u.

Wilt u gebruik maken van onze voordelen?

Meer weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Bedrijfsgegevens

Sales Plus BV
KVK: 30185547

Contactgegevens

E-mail adres:
sales@salesplus.nl

085-4015717